fbpx

Töölöläisten kohtaamispaikka Kulttuuritehdas Korjaamo täyttää 20 vuotta ja on kaikilla mittareilla suositumpi kuin koskaan

Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Sinä aikana Korjaamo on kehittynyt ainutlaatuiseksi kulttuurin, elämysten ja ihmisten kohtaamispaikaksi. Haastavien koronavuosien jälkeen Korjaamon vuosi 2023 oli menestyksekäs: ylitimme sisällöntuotannossa, tapahtuma- ja kävijämäärissä sekä liiketoiminnassamme lähes kaikki edellisen ennätysvuoden 2019 luvut.

Vuonna 2023 Korjaamolla järjestettiin kulttuuritapahtumia 445 kpl ja niissä viihtyi yli 50 000 kävijää. Yritys- ja yksityistilaisuuksia järjestettiin 220 kpl ja niissä kävijöitä oli yli 13 000.

Korjaamolla esiintyvät tänäkin vuonna sadat merkittävät suomalaiset ja ulkomaiset esiintyjät. Tänä vuonna myös pyöreitä juhliva Päiväkirjaklubi aloitti kevätkauden loppuunmyydyllä 10-v. klubilla. Helsingin parhaalla sisäpihaterassilla soi tänä kesänä ilmaiskeikkojen lisäksi mm. Korjaamolle muuttanut, seikkailulliselle musiikille omistettu Odysseus-festivaali.

Korjaamo on tunnettu uniikista miljööstä, rennosta tunnelmasta, monipuolisesta menusta ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Korjaamon Baari & Keittiö tarjoaa bistromenun ja juomien lisäksi lounasta joka arkipäivä. Kesällä ravintola laajenee ulos, kun 400-paikkainen sisäpihan terassi aukeaa: silloin tarjolla on myös aitoa italialaista pizzaa ja avotulella tehtyä grilliruokaa.

Yritystapahtumien osalta Korjaamosta on kehittynyt Helsingin monipuolisin ja luovin lokaatio ja yhteistyökumppani B2B-kohtaamisia ajatellen. Yhdessä tapahtuma-alan toimijoiden ja asiakkaidemme kanssa olemme luoneet lukuisia elämyksellisiä kokonaiskonsepteja niin tarinallisesti, teknisesti kuin tarjoiluiden ja asiakaskokemuksen osalta.

Mielenkiintoinen historia ja kirkas tulevaisuus

Kulttuuritehdas Korjaamo perustettiin Töölöön keväällä 2004. Perustajan Raoul Grünsteinin mukana ratikkahalleille muutti silloin Image Kustannuksen neljä lehteä, Image, Mondo, Muoto ja Viini. Kulttuurikeskukseksi toiminta muotoutui vuoden 2006 aikana, kun Korjaamo sopi yhteistyöstä Helsingin kaupunginmuseon ja kulttuuriasiainkeskuksen kanssa.

Kesken koronakriisin vuonna 2020 Korjaamo sai uudet omistajat: Livson Groupin lisäksi Korjaamon omistajiksi tulivat Jaajo Linnonmaa, Antti Luusuaniemi, Wille Niinistö ja Kim Heiniö. Uusien omistajien tavoitteena on edelleen kehittää Korjaamosta kaikilta toiminnoiltaan kaupungin mielenkiintoisin ja palveluiltaan poikkeuksellisen laadukas kohtaamispaikka kaupunkilaisille, kulttuuritoimijoille ja yritysasiakkaille.

”Haluamme olla sisältö- ja palvelukokemukselta paras kumppani eri asiakasryhmillemme: sen eteen työskentelemme joka päivä. Suhtaudumme elämyksiin ja merkityksellisiin kohtaamisiin isolla intohimolla ja toivomme sen näkyvän kaikessa tekemisessä nyt ja tulevaisuudessa. Korjaamon osalta alkanut vuosi näyttää 20-vuotisen historiamme vilkkaimmalta, se inspiroi ja kirittää meidän koko jengiä – kiitos kaikille jo nyt, niin menneestä kuin erityisesti tulevista yhteisistä hetkistä ja elämyksistä”, toteaa Korjaamon hallituksen puheenjohtaja, Tim Livson.

Lisätietoja:

Mikko Riistama
Vt. johtaja
+358 50 307 7706
mikko.riistama@korjaamo.fi

Kulttuuritehdas Korjaamo sijaitsee Töölössä kahdessa vanhassa ratikkahallissa: Vaunuhallissa, jossa toimii myös Helsingin kaupunginmuseon Ratikkamuseo, ja Korjaamohallissa. Rakennusten välissä on Korjaamon suojaisa ja puistomainen sisäpiha. Vaunuhallissa sijaitsevat Korjaamon isoin ja pienin tapahtumatila Vaunusali ja Vintti. Korjaamohallissa sijaitsevat Baari & Keittiö, Kulmasali, Kino, Hippolyte Galleria Korjaamo, kokoustilat ja toimistot.

Kulttuuritehdas Korjaamo
Töölönkatu 51 A-B
00250 Helsinki
korjaamo.fi