fbpx

Korjaamon tapahtumainfo

Kulttuuritehdas Korjaamo Helsingin Töölössä on aktiivinen keikkapaikka. Tältä sivulta löydät perustietoa yleisötapahtumiemme käytännöistä. Tsekkaa tulevat tapahtumamme Korjaamon tapahtumakalenterista.

Etsitkö Korjaamon venueinfoa? Se löytyy täältä!

Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä.
Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Korjaamon tapahtumissa käy vain korttimaksu. Et siis tarvitse ollenkaan käteistä asioidessasi Korjaamolla! Tämä koskee niin ravintolaa kuin narikkaa.

Suurin osa Korjaamon keikoista on myynnissä Tiketissä. Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.

Ilmoitamme aikataulut tapahtumakohtaisesti verkkosivuillamme sekä usein myös Facebookissa ja Instagramissa. Seuraathan aktiivisesti siis Korjaamon kanavia!

Yleisötapahtumien eteispalvelusta veloitamme 3,5 €. Paikan päällä on myös myynnissä korvatulppia 1 €/kpl.

Löytötavaroiden perään voi kysyä sähköpostitse info@korjaamo.fi

Mahtava homma! Yhteydenotot aiheeseen liittyen voi laittaa Korjaamon ohjelmapäälikölle Samppa Rinteelle sähköpostiosoitteeseen samppa.rinne@korjaamo.fi. Mikäli olet kiinnostunut yksityis- tai yritystilaisuuden järjestämisestä, tutustu tilapalveluihimme ja ole yhteydessä myynti@korjaamo.fi.