fbpx

Korjaamon tapahtumainfo

Kulttuuritehdas Korjaamo Helsingin Töölössä on aktiivinen keikkapaikka. Tältä sivulta löydät perustietoa yleisötapahtumiemme käytännöistä. Tsekkaa tulevat tapahtumamme Korjaamon tapahtumakalenterista. 

Esteettömyys ja saavutettavuus

Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä.
Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Maksutavat

Korjaamon tapahtumissa käy vain korttimaksu. Et siis tarvitse ollenkaan käteistä asioidessasi Korjaamolla! Tämä koskee niin ravintolaa kuin narikkaa.

Lipunmyynti

Suurin osa Korjaamon keikoista on myynnissä Tiketissä. Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.

Keikkojen aikataulut

Ilmoitamme aikataulut tapahtumakohtaisesti verkkosivuillamme sekä Facebookissa ja Instagramissa. Seuraathan aktiivisesti siis Korjaamon kanavia.

Narikka

Yleisötapahtumien eteispalvelusta veloitamme 3,5 €. Paikan päällä on myös myynnissä korvatulppia 1€ /kpl.

Löytötavarat

Löytötavaroiden perään voi kysyä sähköpostitse info@korjaamo.fi 

Haluan järjestää oman keikkani Korjaamolla!

Mahtava homma! Yhteydenotot aiheeseen liittyen voi laittaa Korjaamon ohjelmapäälikölle Samppa Rinteelle sähköpostiosoitteeseen samppa.rinne@korjaamo.fi.  Mikäli olet kiinnostunut yksityis- tai yritystilaisuuden järjestämisestä, tutustu tilapalveluihimme.

Korjaamon venueinfon löydät täältä!