fbpx

Diili-voittaja Aini Mäensivun finaalijaksossa järjestämät holittomat aamubileet saavat jatkoa! 

Ainin jaksossa pilotoima ja runsaan väkijoukon paikalle houkutellut Uudet Aamut on lauantai-aamuisin järjestettävä bilekonsepti, joissa yhdistyy tervehenkinen smoothie-tarjoilu, glitterit ja saippuakuplat, ohjattu jooga ja teknomusiikin tahtiin tanssiminen.

Aini aloitti voittopestissään Korjaamon konseptijohtajana toukokuun alussa, ja tämä on hänen ensimmäinen uudessa roolissaan järjestämä tapahtuma.

Tapahtuman esittely

Holittomat aamubileet, joissa saat antaa palaa ja tanssia täysillä, ilman että sun tarvii enää olla jossain klubilla, kännissä, aamukahdelta.

Jos sun unelmien upein lauantai-aamu koostuisi herättelevästä joogasta jotka yltyy villeiksi teknobileiksi – ja joissa ainoo päihde on kehon oma endorfiini – niin tää on sulle.

Koe miltä tuntuu olla tanssinut itsensä hikeen tummassa teknoluolassa ja tulla sen jälkeen elokuiseen keskipäivän kirkkauteen, täysin selvin päin.

Ja kun yleensä viikonloppu alkaa bileiden jälkeen jo olla lopussa, niin tästähän se vasta alkaa.

Ekat Uudet Aamut järjestettiin Diili 2024 -skaban finaalissa ja niistä tuli aivan jäätävä hitti. Siksi tää oli pakko saada tehdä uudelleen, ja just samanlaisena. Tällä kertaa erotuksena että säkin voit osallistua ✨

Kun yleisöltä kysyttiin, mikä tapahtumassa tuntui hyvältä:

”Kaikki! Jooga herätteli suhdetta kehoon ja tanssiminen tuntui sen jälkeen todella luontevalta. Tunnelma tapahtumassa oli salliva ja lempeä.”

“Tunnelma, musiikki, konsepti, aivan parasta ! ”

“Tapahtuman aito, alusta asti rennoksi ja iloiseksi luotu energinen tunnelma. Lisää tällaista!”

Milloin?

Ensimmäiset Uudet Aamut järjestetään lauantaina 31.8. klo 9:30-12 Kulttuuritehdas Korjaamolla. Tapahtuman lipunmyynti alkaa tiistaina 11.6. klo 10.

Linkki: https://korjaamo.fi/event/uudet-aamut/ 

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Konseptijohtaja
Aini Mäensivu
aini.maensivu@korjaamo.fi

Markkinointisuunnittelija
Paiju Pajunen
paiju.pajunen@korjaamo.fi
0504007200