fbpx

Uudet Aamut

La 31.8. klo 9.30-12.00 Kulmasali
Aikataulu:
9:30 Ovet auki 
10:00 Tapahtuma alkaa, jooga ja tekno kuljettaa sut koko kokemuksen läpi
12:00 Tapahtuma päättyy
12 eteenpäin: Brunssi Korjaamon Baari & Keittiössä (Kulmasalin välittömässä läheisyydessä)

Lipunmyynti alkaa ti 11.6. klo 10 Tiketissä: Uudet Aamut -lippu 35 € / Uudet Aamut + Brunssi -yhteislippu 59 €


Holittomat aamubileet. Saat antaa palaa ja tanssia täysillä, ilman että sun tarvii enää olla jossain klubilla, kännissä, aamukahdelta.

Jos sun unelmien upein lauantai-aamu koostuisi herättelevästä joogasta jotka yltyy villeiksi teknobileiksi – ja joissa ainoo päihde on kehon oma endorfiini – niin tää on sulle.

Koe miltä tuntuu olla tanssinut itsensä hikeen tummassa teknoluolassa ja tulla sen jälkeen elokuiseen keskipäivän kirkkauteen, täysin selvin päin.

Ja kun yleensä viikonloppu alkaa bileiden jälkeen jo olla lopussa, niin tästähän se vasta alkaa.

Ekat Uudet Aamut järjestettiin Diili 2024 -skaban finaalissa ja niistä tuli aivan jäätävä hitti. Siksi tää oli pakko saada tehdä uudelleen, ja just samanlaisena. Tällä kertaa erotuksena että säkin voit osallistua ✨

Tapahtuman esiintyjät

Jonna Monola on jooga-queen, joka johdattaa sut asettumaan sun omaan kehoon hengityksen ja kevyen liikkeen avulla. Mattoa, joogapantseja tai muita varusteita ei tarvita, ihan normaalit (bailu)vaatteet käy hyvin.

Serot on Suomen kuumin livetekno-kolmikko. Lavalla soi harmoniassa niin rumpusetti, loopperit, synat, samplerit, rumpukoneet kuin kitara energisellä ja tanssittavalla klubisykkeellä. Tää setti johdattaa sut maalailevamman alun jälkeen totaalisen eeppiseen maailmaan jossa oot yhtä musiikin kanssa etkä voi muuta kun päästää irti ja tanssia.

Kun yleisöltä kysyttiin, mikä tapahtumassa tuntui hyvältä:

”Kaikki! Jooga herätteli suhdetta kehoon ja tanssiminen tuntui sen jälkeen todella luontevalta. Tunnelma tapahtumassa oli salliva ja lempeä.”

“Tunnelma, musiikki, konsepti, aivan parasta ! ”

“Tapahtuman aito, alusta asti rennoksi ja iloiseksi luotu energinen tunnelma.”

“Se miten kaikki oli mukana!”

Tuu tanssimaan 💞

Mahdollisuus jäädä Korjaamolle brunssille tapahtuman jälkeen 🥞
Korjaamo on esteetön tila


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot