fbpx

PERUTTU: ABREU

Liite puuttuu

Keikka on valitettavasti peruutettu. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Suomalais-portugalilainen ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla ympäri Suomea. Uusi artistinimi antoi yli kymmenen vuotta uraa tehneelle artistille vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä.

Marraskuussa 2019 julkaistun ja platinarajan ylittäneen Teipillä tai rakkaudella -albumin nimisingle nousi keväällä 2020 jättihitiksi ja oli parhaimmillaan radioiden kolmanneksi soitetuin kappale. Uudella levyllä kuuluu vahvasti ABREUn portugalilaiset juuret ja sieltä löytyvät myös platinaa striimanneet kappeleet Yhen elämän juttu, Sytyn ja Amor Amor feat. Cledos. Uuden albuminsa myötä ABREU kehittyi biisintekijänä ja on nyt artistina entistä rehellisempi, rohkeampi ja sinut itsensä kanssa.

ABREU tunnetaan energisestä lavashow’staan, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tämä on näkynyt myös syksyn 2021 Vain Elämää -kaudella, jossa ABREU on noussut yhdeksi kauden suosikiksi – hänen esityksensä ovat keränneet huikeaa palautetta ja biisit ovat striimanneet eniten koko kauden aikana.

 

Liput ennakkoon alk. 24,50
Liput ovelta 27€, mikäli jäljellä.
Eteispalvelumaksu 3€ peritään ovella.

Ovet 20:00

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoista: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot