fbpx

Pambikallio (levyjulkkarit), Sepikka, Underground Witch Rock (levyjulkkarit)

PAMBIKALLIO

Pambikallio on yksi vuoden 2021 seuratuimpia ja mielenkiintoisimpia tulokkaita. Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion muodostaman duon musiikissa on jotain kiehtovaa, tuoretta ja ainutlaatuista. Pambikallion ensimmäinen sinkku, huhtikuun alussa julkaistu Häntä sai lämpimän vastaanoton ja soi uutena artistina hyvin radiossa mm. Ylen kanavilla, Radio Helsingissä ja jopa Ruotsin yleisradiossa. Toinen sinkku, ihanasti rullaava soulpop-kesähitti Volvo on myös soinut tehokkaasti ja otettu lämpimästi vastaan. Pambikallio viimeistelee juuri debyyttialbumiaan, joka julkaistaan 2022 alkuvuonna.

Pambikallio on Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion perustama yhtye, joka sai alkunsa Göteborgissa vuonna 2019. Duona aloittanut yhtye kasvaa keikoille nelihenkiseksi bändiksi Jon Petterssonin (basso) ja Teemu Mustosen (rummut) täydentämänä.

”Pambikallio on kahden singlen perusteella vuoden upein kotimainen tulokas.” – Helsingin Sanomat

”Pambikalliosta huokuu kaiken kepeyden keskeltä myös suurta viisautta ja hurmaavan sivistynyt psykedeeliapopin osaaminen.” –Päivän Biisit, Aleksi Pahkala”

UNDERGROUND WITCH ROCK

Underground Witch Rock on usvaista dream poppia, jonka fuzz-kitarat ja syntikat tarjoilevat haamuvärinää ja hunajaista magiaa.

UGWR ammentaa inspiraatiota suolaisenmakeaan grooveensa psych rockin, shoegazen ja neo soulin perinteistä yhdistellen sulavasti unenomaisia säveliä hypnoottiseen boogieen. Magneettiset melodiat löytyvät 2010-luvun kotibileiden jälkeisiltä kotimatkoilta, mansikkaesanssilla kyllästetyistä pirtelöunelmista ja linnunmaidolta tuntuvista kesäilloista.

Bändin vuonna 2017 julkaistu ”Water Talk” –EP huomioitiin monissa suomalaisissa musiikkimedioissa. Yhtye työstää parhaillaan ensimmäistä täyspitkää julkaisuaan.

SEPIKKA

Viime vuoden lopulla Muistan sen kesän -singlellään ihastusta herättänyt Sepikka julkaisi uutta musiikkia 30. huhtikuuta. Single Juoksee, juoksee ennakoi artistin syyskuussa ilmestyvää En kestä kylmää lailla ahvenen -esikoisalbumia, jonka julkaisee m.dulor. Sepikan omaleimaisessa maailmassa samastutaan eläimiin, ylistetään ystävyyttä ja tehdään tarkkanäköisiä havaintoja ihmisistä ja ajastamme. Vahvana pohjavireenä on turhautuminen yhteiskunnan tehokkuusajatteluun ja luonnon hyväksikäyttämiseen.

Juoksee, juoksee kommentoi suorituskeskeistä yhteiskuntaa ja sen aiheuttamaa turhautumista: ”Maailma pyörii silmis, ei täst oo saanu oikein koskaan mitään irti, mut silti vaan juoksen. Maisemat vaan ohi vilisee, ei kai niistä kuulu nauttii, ei ei ei.” Miksi tarvitsisi olla jatkuvasti veren maku suussa, jos ilmankin pärjäisi? Sepikka kysyy.

Artisti on rakentanut itselleen uniikin maailman myös musiikillisesti: avaraan ja rosoiseen yhtyesointiin yhdistellään sample-estetiikkaa sekä klassisia instrumentteja. Jouset, torvet ja pianot soivat isosti ja paikoin rikkonaisesti. Sepikka-artistinimen takana on The Scenes -yhtyeestäkin tuttu Joni Seppänen, joka päätti omistautua muutama vuosi sitten ainoastaan musiikille. Hän muutti kotikaupungistaan Oulusta Rovaniemelle kirjoittamaan lauluja ja etsimään inspiraatiota Lapin maisemista. Sittemmin Helsinkiin asettunut Sepikka on julkaissut aiemmin singlen Muistan sen kesän sekä kolme omakustannesingleä.

Vuosi 2021 oli Sepikalle varsin menestyksekäs. Yhtye pokkasi kaksi Emma-ehdokkuutta (Kriitikoiden valinta, Vuoden artisti -yleisöäänestys) sekä valittiin Soundi-lehden vuoden tulokkaaksi. Yhtye valmistelee parhaillaan uutta musiikkia.

Liput ennakkoon alk.  19,50
Liput ovelta 22€, mikäli jäljellä.
Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Ovet 19:00

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoista: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  11.3.2022 19:00
 • Tapahtuma loppuu
  11.3.2022 23:50
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  Liput ennakkoon alk.  19,50€ Liput ovelta 22€, mikäli jäljellä. Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput ennakkoon alk. 19,50€
  Liput ovelta 22€, mikäli jäljellä
  Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  11.3.2022 19:00
 • Tapahtuma loppuu
  11.3.2022 23:50
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  Liput ennakkoon alk.  19,50€ Liput ovelta 22€, mikäli jäljellä. Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

 • LIPUT
  LIPUT

  Liput ennakkoon alk. 19,50€
  Liput ovelta 22€, mikäli jäljellä
  Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella