fbpx

Adam Taal (SE), levyjulkkarit

Hiphop-tähti Adam Taal (SWE) saapuu lokakuussa levyjulkkarikeikalle Korjaamolle

Perjantai 4.10.2024 Vaunusali
Ovet 20:00, keikka 21:00
Liput: ennakkoon Tiketistä 27,5 €
K18

Ruotsalainen hiphop-tähti Adam Taal julkaisee toukokuussa uuden albumin Katarina. Artisti saapuu levyjulkkarikeikalle Helsingin Korjaamolle perjantaina 4. lokakuuta. Keikan liput ovat myynnissä Tiketissä ma 8.4. klo 12.

Adam Taalin luonnehtiminen monipuoliseksi taiteilijaksi tuntuu jopa hieman vähättelyltä. Aiemmin taiteilijanimellä Adam Tensta tunnettu, vahvat suomalaiset sukujuuret omaava ruotsalainen hiphop-tähti on vuonna 2007 julkaistun debyyttialbuminsa jälkeen liikkunut sujuvasti eri musiikkigenrejen ja muiden projektien parissa.

Kotimaassaan Ruotsissa vahvana yhteiskunnallisena keskustelijanakin tunnettu Taal julkaisee toukokuussa 2024 ensimmäisen pitkäsoittonsa yhdeksään vuoteen. Katarina on hänen ruotsinsuomalaisen äitinsä mukaan nimetty erittäin henkilökohtainen levy ja samalla ensimmäinen hänen omalla nimellään julkaistu albumi. Musiikillisesti Grammis-palkitun artistin albumi on vahva R&B:n, popin ja hiphopin symbioosi.

”Voiko pelkillä sanoilla kertoa kaiken sen, miten paljon joku henkilö sinulle merkitsee? Tähän en usko, joten se ei ole tämän albumin varsinainen tarkoituskaan. Itselleni albumi on enemmänkin tuokiokuvia siitä, miltä tuntuu saada olla äitini poika. Se on minulle suurin voittoni elämässä”, avaa Taal tulevan levynsä sisintä.

Albumin kappaleilla Taal ei kaihda vaikeita tai epämukaviaan aiheita, silti se on myös täynnä keveyttä ja yksinkertaista kauneutta. 
Helmikuussa julkaistu single Pills otettiin hyvin vastaan ja se sai radiosoittoa niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Albumin tuorein singlejulkaisu on 5. huhtikuuta ilmestynyt Peruvian Lilies.

”Koen ajoittain yhä vahvasti äitini läsnäolon, näen hänet ikään kuin silmieni takana. Tuota tunnetta voi kuvailla lepääväksi, melkein kuin uneksi, ja tällöin uskon tämän kappaleen soivan taustalla.” – kertoo Tensta uudesta singlestään.

Taal on julkaissut Adam Tensta -nimellä kolme albumia ja lukuisan määrän singlejä sekä ep-julkaisuja. Uransa aikana hän on esiintynyt yli 40 eri maassa, useaan otteeseen myös Suomessa ja esiintynyt lämmittelijänä muun muassa Rihannalle, Jay Z:lle ja Youssou D’ourille. Taal muistetaan myös vierailustaan yhdessä Cheekin ja Asan kanssa Fintelligensin Hoida homma -kappaleen remix-versiolla.

Taalin musiikkia on kuultu muun muassa HBO:n Entourage-sarjassa ja videopeleissä kuten Tony Hawk: Ride sekä NBA 2K10.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot