fbpx

Voita toiveidesi yritystapahtuma Kulttuuritehdas Korjaamolla

Arvonta on päättynyt

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistujille!

Meillä tehdään vain yhdenlaisia tapahtumia. Vaikuttavia.

Onnistunut yritystapahtuma mahdollistaa verkostoitumisen, ideoiden kehittämisen ja oman osaamisen esittelyn niin sidosryhmille kuin omille työntekijöille – ja näinä aikoina tarve todellisille kohtaamisille on suurempi kuin aikoihin. Täydellinen tapahtuma ei kuitenkaan synny tyhjästä: tarvitaan inspiroivat ja toimivat tilat, osaavaa henkilökuntaa, monipuolista tapahtumatekniikkaa, viihdettä ja tarjoiluja.

Kulttuuritehdas Korjaamolta löydät saman katon alta kaiken tarvittavan toiveidesi mukaisen tapahtuman järjestämiseen. Kun annat meidän toteuttaa tilaisuutesi alusta loppuun, yrityksenne voi keskittyä oman osaamisensa esittelyyn ja juhlistamiseen. Osallistumalla kilpailuun voit voittaa juuri sinun toiveidesi mukaisen yritystapahtuman, jonka arvo on jopa 10 000 euroa!

Asiansa osaava seremoniamestari sitoo tapahtuman yhteen ja nostattaa tunnelmaa. Tsekkaa videolta, miten Korjaamon omistajajoukkoon kuuluvat Jaajo Linnonmaa ja Antti Luusuaniemi esittelevät Kulttuuritehdas Korjaamon tarjoamia mahdollisuuksia!

Tutustu Korjaamon tiloihin – mikä sopisi teidän tarpeisiinne?

Voita toiveidesi tapahtuma –
tila, tekniikka ja työntekijät!

Toimivan yritystapahtuman luominen vaatii aikaa, vaivaa ja asiantuntemusta. Kulttuuritehdas Korjaamolta löydät saman katon alta kaiken tarvittavan tekniikasta henkilökuntaan: anna meidän toteuttaa toiveidesi tapahtuma alusta loppuun, ja te voitte keskittyä oman osaamisenne esittelyyn ja juhlistamiseen!

Ilmoita yrityksesi tai yhteisösi mukaan kilpailuun ja voit voittaa jopa 10 000€  arvoisen tapahtumapaketin, joka on räätälöity toiveidenne mukaan. Palkintoon sisältyy tilavuokra, tarvittavaa tapahtumatekniikkaa (myös virtuaali- ja hybridiratkaisut) sekä tapahtumahenkilökuntaa, sisältäen karismaattisen seremoniamestarin: valintasi mukaisesti joko näyttelijä Antti Luusuaniemi tai radiojuontaja Jaajo Linnonmaa. Valinta on sinun!

Voittaja saa myös 15% alennuksen tilaisuuden catering-tuotteista.

Mikäli arpaonni ei suosi ja annat meille luvan, lähetämme sinulle mielellämme reilun tarjouksen tapahtumasi järjestämisestä.

Kilpailuaika on 14.–23.6.2021 ja yhden yrityksen tai työyhteisön voi ilmoittaa kilpailuun vain kerran. Tutustu kilpailun sääntöihin »

Onnea matkaan – kohdataan Korjaamolla!