fbpx

Korjaamon syksyn keikat

Taka-Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo esittelee ylpeänä loppuvuoden keikkakalenterinsa. 

Korjaamolla esiintyvät syksyn aikana muun muassa Eevil Stöö, Stepa, Michael Bleu, Klarissa, Keidas, Nössö Nova, Dj Hypnoman, Laura Moisio, Lake Jons, Jesse Kaikuranta, Kaleidobolt, Polymoon, Eastside Print 3-v. Birthday bash: Așa, Turiști, Jami Faltin & Ameeba, Bee, Sininen Huvimaja, Martti Vesala Soundpost Quintet, Ilta, Jaakko Laitinen & Lapin Lisä, Mokoma, M, Midsommaren, Lala Salama, All Hallows’ Eve, SACRETACULAR: Halloween Circus Drag & Burlesque Extravaganza, Elsa Brotherus, Mariska, Maarit Hurmerinta, Ex Tuuttiz, Sointi Jazz Orchestra, Päiväkirjaklubi, Jesse Markin, Rosa Coste, Sonia, Emma Salokoski & Jarmo Saari, Aavikko, Ville Veikka, Hulda Huima, Ghost World, Pambikallio, Samuli Putro, Pohjonen Alanko, Arppa, Teksti-TV 666, Bad Sauna, We Jazz: Stance Brothers + Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra, Jonna Tervomaa, Boston Promenade ja Jaakko Eino Kalevi.

Kotimaisten esiintyjien lisäksi Korjaamon lavalle nousee useita kiehtovia ulkomaisia artisteja:

Ruotsalaisen pop-punk-yhtye Vånna Ingetin jäähyväiskiertue saapuu lokakuussa Suomeen. Valovoimaisen keulahahmon Karolina Engdahlsin johtama Vånna Inget on 12-vuotisen uransa aikana julkaissut neljä kokopitkää albumia ja he julkaisivat juuri viimeiseksi jäävän True Romance -EP:nsä. Vånna Inget esiintyy Korjaamolla yhdessä kotimaisten Midsommarenin ja La La Salaman kanssa.

Brittiläinen jazzin, hiphopin ja R&B:n vaikutteita yhdistelevä muusikko-tuottaja Alfa Mist saapuu Suomeen. Alfa Mist on aiemmin esiintynyt Pori Jazzissa ja Flow-festivaalilla, ja lokakuun konsertti on hänen ensimmäinen klubikeikkansa Helsingissä.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Sungazer on yhdysvaltalainen yhtye, joka sekoittaa jazzin, fusionin ja elektronisen musiikin vaikutteita. Yhtyeen konsertit tunnetaan vahvasta intensiteetistään, joka pitää yleisön varpaillaan vauhdikkaiden ja odottamattomien käänteiden äärellä. Helsingissä Sungazer esiintyy kvartettina, jonka täydentävät saksofonisti Jared Yee ja kosketinsoittaja Pier Luigi Salami.

Rakastettu japanilaisartisti Kanae Nozawa esittää monipuolisen kattauksen animesävelmiä, kuten ”Town with an Ocean View” elokuvasta Kikin lähettipalvelu, ”Legend of the Wind” elokuvasta Tuulen laakson Nausicaä ja ”A Journey” elokuvasta Maameren Tarinat. Konsertissa kuullaan myös muita japanilaisia kappaleita ja Nozawan omaa alkuperäistuotantoa.

Cornelia Jakobs on ruotsalainen artisti, joka nousi julkisuuteen voittaessaan Melodifestivalenin 2022 ja edusti Ruotsia Euroviisuissa sijoittuen neljänneksi.

Tanskalainen laulaja-näyttelijä Christopher on tehnyt uraa jo useamman vuoden ajan, mutta hän sai maailmanlaajuista huomiota Netflixissä kesällä 2023 julkaistulla elokuvalla ”A Beautiful Life”, jossa hän näyttelee pääroolin ja johon hän myös sävelsi elokuvan soundtrackin.

MonoNeon on monipuolinen amerikkalainen basisti ja muusikko, joka yhdistää funkia, jazzia ja eksperimentaalista äänimaisemaa luodakseen ainutlaatuisen ja kiehtovan musiikillisen kokemuksen. Hänen virtuoosimaista basson soittoa on kuultu mm. artistien Prince, Mac Miller ja Nas taustalla.

Nihiloxica on Ugandan muinaisen bugandalaisen rumpuperinteen voimaa ja tummasävyisen teknon sensibiliteettiä yhdistelevä kokoonpano.

Vuoden kruunaa jo perinteeksi muodostunut We Love Helsingin Uudenvuodentanssit. Sekahaku ja ainutlaatuisen avoin ja riehakas tunnelma ovat tehneet We Love Helsingin tansseista ilmiön, jonka pauloissa sukupolvet toisensa jälkeen juhlivat, nauravat, laulavat, ihastuvat ja rakastuvat uudestaan ja uudestaan. Lisäksi jos legendaarinen Päiväkirjaklubi kiinnostaa, suosittelemme liikahtamaan lippukaupoille heti.

Nähdään keikoilla!

Lisätietoja:
Samppa Rinne
Ohjelmapäällikkö
samppa.rinne@korjaamo.fi

Lisätietoja tapahtumista ja lipunmyynti löytyy osoitteesta https://korjaamo.fi/tapahtumat/