fbpx

WÖYH! – Wöyhötyksen vuosikymmen -juhlakiertue + Kaskelotti Records Gaala

WÖYH! JUHLISTAA 10-VUOTISTA WÖYHÖTYSTÄ KEVÄTKIERTUEELLA

20.00 Ovet (suosittelemma saapumaan paikalle ajoissa)
21.00 Showtime

Omintakeisella ja innostavalla otteella kotimaista musiikkikenttää rikastava WÖYH! kiertää Suomea toukokuun ajan 10 vuotta sitten ilmestyneen ”Ikkillyk”-debyyttinsä kunniaksi. Perjantaina 5. toukokuuta Espoon Sellosalista käynnistyvä ”Wöyhötyksen vuosikymmen” -juhlakiertue saavuttaa yhteensä yhdeksän paikkakuntaa mukaan lukien Helsingin Korjaamon Vaunusalin lauantaina 25. toukokuuta, jonka yhteydessä järjestettävässä Kaskelotti Records Gaalassa tullaan näkemään myös yllätysesiintyjiä. Viidettä kertaa juhlittavaan gaalaan ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat wöyhöttäjät asuun katsomatta. Kiertueen liput ovat myynnissä kunkin esiintymispaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

”Julkaistessamme debyyttialbumimme ”Ikkillyk” emme voineet arvatakaan miten erikoinen matka meillä tulisi olemaan wöyhötyksen parissa. Viiden pitkäsoiton ja mahtavien keikkakokemusten siivittäminä haluamme juhlistaa kulunutta vuosikymmentä klubikiertueen merkeissä yhdessä kuulijoidemme kanssa. Viralliset maljat nostetaan Kaskelotti Records Gaalassa. Wöyhötys jatkuu kenties hurjempana kuin koskaan!” hehkuttaa yhtyeen laulaja-kitaristi Jussi Hyyrynen.

WÖYH! on Hyyrysen veljesten Jussin (YUP) ja Antin (Stam1na) vuonna 2011 perustama progeyhtye, johon kuuluvat myös Antti Pitkäjärvi (koskettimet, laulu) ja Anssi Nykänen (rummut).

WÖYH! – Wöyhötyksen vuosikymmen -juhlakiertue

Pe 3.5. Sellosali, Espoo
Ke 8.5. Sawohouse Underground, Kuopio
To 9.5. Kulttuuritila Nuijamies, Lappeenranta
Pe 10.5. Olympia, Tampere
Pe 17.5. House Of Rock, Kouvola
La 18.5. Möysän Musaklubi, Lahti
Pe 24.5. Suisto, Hämeenlinna
La 25.5. Korjaamon Vaunusali, Helsinki – Kaskelotti Records Gaala
Pe 31.5. Logomon Teatro, Turku

www.woyh.fi
www.facebook.com/WOYHWOYH
www.instagram.com/woyhofficial
www.fullsteam.fi

Lisätiedot ja keikkamyynti:

FULLSTEAM AGENCY
Ari Koskinen (0400-808952, ari@fullsteam.fi)

Haastattelupyynnöt:

Katja Toivanen (040-7011686, katja.toivanen@helsinkicalling.com)


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot