fbpx

Wolfheart (levyjulkkarit), Vorna, Voidfallen

WOLFHEART JULKAISEE UUDEN ALBUMIN JA JUHLII LEVYJULKKAREITA KORJAAMOLLA SYKSYLLÄ

Pe 27.9.2024 Vaunusali
20:00 Ovet
20:30 Voidfallen
21:20 Vorna
22:40 Wolfheart
Liput ennakkoon 29,5 € / ovelta mikäli jäljellä 32 €
K18

Talvimetalliyhtye Wolfheart julkaisee syyskuussa järkälemäisen seitsemännen albuminsa ”Draconian Darkness” ja juhlii sitä perusteellisella Suomen-kiertueella! Syyskuun 6. päivä Kuopiosta starttaava kiertue kattaa kaikkiaan kymmenen kaupunkia ja Helsingin virallisten levyjulkkareiden vuoro on Korjaamolla perjantaina 27. syyskuuta. Wolfheartin mukana Helsingissä nähdään melodisen death metalin huippunimi Vorna ja uuden albumin niinikään syksyksi julkaiseva Voidfallen. Liput keikalle ovat myynnissä nyt.

Lukuisia menestyksekkäitä kiertueita ympäri maailmaa viime vuosina soittanut Wolfheart tunnetaan murskaavaa raskautta, haikeita melodioita ja talvista melankolisuutta yhdistävästä musiikistaan, joka uppoaa metalliyleisöön takuuvarmasti. Wolfheartin tuleva albumi nousikin samantien Levykauppa Äxän ennakkomyyntilistan ykköseksi jo ennen ensisinglen julkaisua. Tilaa Draconian Darkness ennakkoon täältä: https://wolfheart.rpm.link/draconiandarknessFB

Kuuntele Wolfheartin Draconian Darkness -levyn ensisingle ”Grave”: https://wolfheart.rpm.link/graveFB


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot