fbpx

WET (US)

YLISTETTY INDIEPOP-YHTYE WET SAAPUU HELSINGIN KORJAAMOLLE LOKAKUUSSA

Wet (US)
EU Tour 2024
To 31.10.2024, Korjaamo, Helsinki
Ovet klo 20:00
Liput alk. 30 €, myynnissä pe 21.6.2024 klo 10 Tiketistä
Ikäraja K-18

WET esiintyy Helsingin Korjaamolla 31. lokakuuta 2024 osana heidän Euroopan kiertuettaan.

WET on New Yorkin Brooklynistä kotoisin oleva indiepop-yhtye, jonka muodostavat laulaja-lauluntekijä Kelly Zutrau, tuottaja Joe Valle ja kitaristi Marty Sulkow. Yhtye on tunnettu pehmeistä melodioistaan ja syvällisistä, monimutkaisia tunteita ja ihmissuhteita käsittelevistä lyriikoistaan.

WET julkaisi eponyymin debyytti-EP:nsä vuonna 2014 useita popmusiikin trendejä käynnistäneen Neon Gold -levy-yhtiön suojissa. Tämän jälkeen he siirtyivät suurelle Columbia Recordsille ja julkaisivat kiitetyt albumit ”Don’t You” (2016) ja ”Still Run” (2018). Kolmas albumi, ”Letter Blue” (2021), oli yhtyeen yhteisöllisin julkaisu, jolla oli mukana muun muassa Toro y Moin Chaz Bear ja Frank Oceanin kosketinsoittaja Buddy Ross. Viimeisin julkaisu, vuoden 2022 EP ”Pink Room” esittelee yhtyeen tähän mennessä leikkisimmät ja luonnollisimmat kappaleet.

WET tunnetaan parhaiten kyvystään yhdistää herkkä ja voimakas laulu monikerroksisiin äänimaisemiin, jotka luovat vahvan emotionaalisen yhteyden kuulijoihin. Heidän musiikkinsa on usein introspektiivistä ja käsittelee henkilökohtaisia teemoja tavalla, joka resonoi laajan kuulijakunnan kanssa. Niin kriitikkojen kuin yleisönkin kiittelemä WET on esiintynyt muun muassa supersuositussa Late Night with Jimmy Fallon -ohjelmassa ja myynyt loppuun keikkojaan Webster Hallissa. Yhtye on kiertänyt muun muassa The 1975:n, Florence + the Machinen ja Toro y Moin lämmittelijänä.

Karismaattisen Kelly Zutraun laulutyyli ja lyriikat käsittelevät monimutkaisia tunteita, joissa yhdistyvät ilo, suru ja syyllisyys. Zutraun mukaan musiikki ei ole mustavalkoista, vaan se heijastaa elämän monimutkaisuutta ja tunteiden kirjavaa kirjoa. Tätä samaa kirjoa peilaavat myös WET:in live-esiintymiset, jotka tunnetaan intensiivisyydestään ja yhtyeen vahvasta yhteydestä yleisöön.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot