fbpx

We Love Helsinki Vapputanssit 2024

We Love Helsingin Vapputansseissa juhlitaan ja tanssitaan neljällä eri tanssilattialla

We Love Helsinki Vapputanssit 2024
Ti 30.4.2024 klo 18-05
Liput: tiketti.fi
Facebook-event: https://facebook.com/events/s/we-love-helsinki-vapputanssit-/408187558520257/

Romanttisessa Vaunusalissa tanssitaan alkuillasta vanhojen puuraitiovaunujen keskellä perinteiseen tyyliin kotimaista kultakauden iskelmää. Loppuillasta Vaunusalin tanssilattialle kutsuvat kotimaiset klassikot ja huumaava Suomi-disko. Vintiltä löytyy Salakapakka, jossa sukelletaan kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Kulmasalin valtaa Krebadisko, jossa juhlitaan tämän päivän bilehittien ja nostalgisten nuoruusmuistojen tahtiin. Parvelta taas löytyy Kutuluola, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovarien tahdissa. Korjaamo Kinon leffateatterissa pääsee laulamaan porukalla yhteislaulukaraokessa.

Alkuillasta klo 18-22 romanttisessa Vaunusalissa We Love Helsinki DJt keskitytään kotimaiseen kultakauden iskelmään. Tanssilattialla on tilaa ja vartalot kietoutuvat yhteen ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen ja tunnelmallisten foksien tahdissa. Jos paritanssi on intohimosi, laita tanssikengät jalkaasi, hanki lippu alkuillan tansseihin ja suuntaa vapun viettoon ajoissa.

Loppuillasta klo 22-05 romanttisessa vaunusalissa tunnelma tiivistyy ja We Love Helsinki DJt soittavat vanhojen puuraitiovaunujen keskellä vauhdikkaampia Suomi-biisejä lennokkailla välispiikeillä höystettynä. Luvassa on svengaavaa jazzia, villiä twistiä, riehakasta rock’n’rollia, koko kansan poppia ja rockia, huumaavaa diskoa eli suomalaisen musiikin ikimuistoisimpia klassikoita.

Korjaamon Vintiltä löytyvässä Salakapakassa sukelletaan loppuillasta kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Tanssilattialla laitetaan jalalla koreasti swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden aikakauden villitysten tahtiin.

Kulmasalin valtaa loppuillasta Krebadisko, jossa We Love Helsingin DJt villitsevät kuumilla kotimaisilla ja ulkomaisilla bilebiiseillä, nostalgisimmilla nuoruushiteillä ja muilla vappuaaton henkeen sopivilla yllätyksillä.

Korjaamon baarissa on tilaa rentoutumiseen tanssin lomassa sekä henkevään ja intiimiin kahdenkeskiseen keskusteluun. Baarin yläkerrasta, Korjaamon parvelta löytyy Kutuluola, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa.

Korjaamo Kinon leffateatterista löytyy loppuillasta iso yhteislaulukaraoke, jossa pääsee hoilaamaan porukalla bilehittejä meiltä ja muualta.

Tuttuun tapaan Vapputansseissa on voimassa sekahaku ja vappuaaton kunniaksi skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Vappuna erityishuomiota kannattaa kiinnittää asukokonaisuuden kruunaaviin juhlaviin päähineisiin.

We Love Helsingin Facebook-sivu: www.facebook.com/welovehelsinki
Tilaa kutsut We Love Helsingin tapahtumiin: www.facebook.com/welovehelsinki/events
Liity We Love Helsingin ystävien postituslistalle: bit.ly/1cTQjGc
We Love Helsinki Instagramissa: www.instagram.com/welovehelsinki
We Love Helsingin videoita Vimeossa: www.vimeo.com/welovehelsinki/videos
We Love Helsingin musiikkikokoelmia Mixcloudissa: www.mixcloud.com/welovehelsinki


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot