fbpx

We Jazz Festival: Stance Brothers + Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra + others

Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra
IF A NAME
Jan Jelinek & Sven-Åke Johansson
Magnetia Orkesteri
Mats Gustafsson presents: Solos for Frippe
Mauricio Takara & Carla Boregas
The Stance Brothers
Topias Tiheäsalo
Valtteri Laurell Nonet
VIRTA
[tbc]
 

La 2.12.2023
Ovet: 18.30
Showtime: 19.00
Peruslippu: 45 €
Alennuslippu: 30 €

Lue lisää ja tsekkaa kokoonpanot We Jazzin sivuilta!


WE JAZZ 2023
su 26.11. – su 3.12.2023 / Helsinki

Korjaamo mega-iltamat ovat muodustumassa We Jazzin kiinnekohdaksi. Musaa on paljon, ja sitä saa kuunnella itselleen sopivan määrän. Tunnelman uskaltaa jo nyt luvata olevan hienon, sillä talossa on huikea määrä kansainvälistä huippujazzia. Kuulijan kannalta tarjolla on mahdollisuus heittäytyä ja seikkailla. Korjaamon lauantai-illan ohjelmistoon on luvassa vielä lisäyksiä syksyn mittaan, joten ”seuraa ilmoittelua”.

Järjestyksessään kymmenes We Jazz -festivaali huipentaa musiikkivuoden ja tarjoaa valoa vuoden pimeimpään aikaan 26.11.–3.12. Seikkailulliset artistit meiltä ja muualta muuttavat Helsingin kansainvälisen huipputason jazzkaupungiksi kahdeksan päivän ajaksi tapahtumassa, jota usein syystäkin kutsutaan ”installaatioksi” ja ”utopiaksi”. Monia jazzin eri tyylisuuntia heijastelevat konsertit järjestetään toinen toistaan elämyksellisimmissä ja usein varsin yllättävissäkin tiloissa. Tätä on paras jazz juuri nyt.

We Jazz -festivaalin vuoden 2023 ensimmäiset esiintyjäjulkistukset ovat Korjaamolla lauantaina 2.12. esiintyvät Stance Brothers ja Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra. Teppo Mäkysen rakastettu alias Stance Brothers tekee kauan odotetun paluunsa keikkalavoille uudistetulla kokoonpanolla. We Jazz julkaisee festivaalin alla Stance Brothersin ensimmäisen kokopitkän levyn sitten klassikkoasemaan nousseen debyyttialbumin Kind Soul (2007). Norjalaisrumpali Gard Nilssenin Supersonic Orchestra on lähes parikymmenpäinen yhtye, johon kuuluu aimo joukko pohjoismaisen jazzin tähtinimiä, esimerkiksi Petter Eldh, Mette Rasmussen, Ingebrigt Håker-Flaten, Goran Kajfes, Signe Emmeluth, jne. Nilssenin superkombo esittelee festareilla We Jazz Recordsin kanssa syyskuussa julkaistavan tuoreen levynsä Family, jonka myötä Korjaamon illassa kuullaan myös lukuisia ”spin off -esityksiä” bändiin kuuluvilta muusikoilta.

Ohjelmisto kokonaisuudessaan ja tarkemmat kokoonpanotiedot julkaistaan täällä: wejazz.fi/2023

Osa festivaalin konserttipaikoista on esteettömiä, ja niissä on myös rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja. Tarkemmat tiedot esteettömyydestä löytyvät konserttikohtaisesti.

Osaan konserteista on 18 vuoden ikäraja. Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät veloituksetta aikuisen seurassa konsertteihin, joissa ei ole ikärajaa. Tarkista ikäraja lippua ostaessasi.

Kausikortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin We Jazz 2023 -tapahtuman konsertteihin Jazz kiinnostaa -brunssia lukuun ottamatta. Kausikortti on henkilökohtainen ja siihen tulee asiakkaan nimi. Asiakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

Nähdään joulukuussa!


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot