fbpx

Watergate Showcase

WATERGATE Showcase
Korjaamo Helsinki

Lineup:
ROBAG WRUHME (DE)
KRISTIN VELVET (DE )
MARCO RESMANN (DE)
ALEC HALL (FI)
ORION (FI)
SHAMBLES (FI)
RONY REX (FI)

Date: 19 August 2023
Venue: Korjaamo
Schedule: Vaunusali doors 20:00, 20:00 shows, curfew 04:00
Terrace open 18:00-22:00 (free entry)
Tickets: 35,00 € Tiketti

 

Brought to you by
W-Agency
Tuffi Agency
Korjaamo

Berliiniläinen Watergate-klubi saapuu elokuussa Helsinkiin!

Ikoninen Berliiniläinen klubi Watergate saapuu ensimmäistä kertaa Helsinkiin lauantaina 19. elokuuta.

Töölön Korjaamo muuntautuu yhden illan ajaksi Watergateksi, ja toivottaa vieraakseen poikkeuksellisen kattauksen saksalaisia ja suomalaisia elektronisen musiikin ammattilaisia.

Illan pääesiintyjinä nähdään kansainvälisesti tunnetut: Robag Wruhme, Kristin Velvet ja Marco Resmann. Lisäksi lavalle astuvat kotimaan teknotaitajat: Orion, Rony Rex, Alec Hall ja Shambles. Rony Rex soittaa Korjaamon sisäpihan terassilla, johon on vapaa pääsy.

Jo 21-vuotias Watergate on yksi 2000-luvun tärkeimmistä elektronisen musiikin klubeista.

Sen edistyksellinen ote taiteellisuudessaan ja ohjelmatarjonnassaan, henkeäsalpaavalla sijainnilla Berliinin Spree-joen varrella, on vakiinnuttanut aseman klubimaailman edelläkävijänä. Watergaten kulttimaineseen on vaikuttanut myös maailmantähtien säännölliset vierailut DJ-kopissa; näistä mainittakoon Sven Väth, Carl Cox, Solomun, Ricardo Villalobos, Dixon, DJ Hell, Marco Carola ja Maceo Plex.

Robag Wruhme on poikkeuksellisen musikaalinen ja kokenut tuottaja/DJ. Hänen omintakeinen sekoituksensa teknoa, housea, ambientia ja orgaanista soundia, on muodostunut hänen tavaramerkikseen. Wruhmella on satoja julkaisuja levymerkeillä: Kompakt, Pampa, Armada Subjekt ja Ibadan.

Kristin Velvet on australialainen artisti, jonka tie on kulkenut klubien pyörittämisestä Tokyossa yhdeksi Berliinin vakiokasvoista. Hän pyörittää Arms & Legs -levymerkkiä yhdessä Daniel Steinbergin kanssa. Dynaamiset DJ-setit, syvägroovaava house ja melodiakoukkuinen tekno ovat Kristinin erikoisosaamista.

Kokoonpanoa täydentää Marco Resmann, Upon You -levy-yhtiön perustaja, ja Watergaten residentti vuodesta 2006 lähtien. Hänen tuotantonsa ovat saaneet kiitosta kriitikoilta ja ilahduttaneet yleisöjä ympäri maailmaa.

Liput tähän taianomaiseen Watergate-tapahtumaan ovat rajoitetut. Älä menetä tilaisuutta kokea Watergate-klubin taika – ensimmäistä kertaa Helsingissä!

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot