fbpx

Von Hertzen Brothers

Aikataulu:

Show & Dinner: 19.00
Ovet: 20.00
Keikka: 21.00

Liput:

35 € / ovelta 38 € mikäli jäljellä
Show & Dinner: 69 €

Show & Dinner menu:

Season chef’s salad: Salaatti kauden tuoreista salaateista ja versoista, paahdettua tomaattia ja kurpitsansiemeniä chiliglaseerattua quornia ja grillattua cantaloupemelonia, mangovinegrettiä
Beyond vegan burger: Beyond kasvispihvi, vegaanista cheddaria, briossisämpylä, pikkelöityä punasipulia ja kaali- salaattia, chipotle-aiolia ja suolakurkkua. Lisänä maalaisranskalaisia perunoita.
3 Kaverin jäätelöä: 3 kaverin vegaanista suolakinuskijäätelöä ja sitrusmarinoituja puutarhamarjoja

 

Von Hertzen Brothers esiintyy Korjaamon Vaunusalissa erikoispitkällä juhlakeikalla perjantaina 18. elokuuta. Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi yhtyeessä soittavat rumpali Sami Kuoppamäki ja kosketinsoittaja Robert Engstrand. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 16. kesäkuuta klo 9. 

Jokavuotiseksi perinteeksi muodostunut ”suuren päivän juhla”, MAGNUSDAGEN, eli veljesten nimpparipäivän erikoiskeikka pitää sisällään Von Hertzen Brothersin tunnetuimpien kappaleiden lisäksi yllätyksiä ja muutakin hauskaa. Show & Dinner -lipun valinneet pääsevät nauttimaan vegaanisesta erikoismenusta, jonka bändi on suunnitellut yhdessä Korjaamon keittiön kanssa.  Ilta järjestetään tällä kertaa poikkeuksellisesti Magnuksen päivän aattona, koska Mikko von Hertzenin sanoin: ”Friday, I’m in Love”.

Mikko jatkaa: ”Onhan se nyt niin, että jokavuotinen Magnuksenpäivän keikka on meille ja monelle meidän ystävistämme THE loppukesän kohokohta. Aikataulujen ollessa mutkikkaat kuin Drakenin lonkerot ikään, päädyimme soittamaan keikan tänä vuonna Magnuksenpäivän aattona. Puolilta öin skoolataan Töölön yössä kaikille Magnuksille ja Magnuksenmielisille anyway, joten ”iha validia” ja ”legit”, sanois nuoriso. Tää on samalla vika täyslaidallinen meidän rykmentiltä pääkaupunkiseudulla tältä vuodelta. Joten nähdään kaikki siellä!”

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot