fbpx

Viralliset jatkot: PMMP – KOKO SHOW

PMMP:N OLYMPIASTADIONKONSERTTIEN VIRALLISET JATKOT KORJAAMOLLA

PMMP – KOKO SHOW
VIRALLISET JATKOT: KORJAAMO
PE 23.8. & LA 24.8. Vaunusali
Ovet klo 23.00
DJ Mortti & DJ Harvest
K-18

Vuosituhannen alun merkittävimpiin yhtyeisiin lukeutuva PMMP esiintyy ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 23.8. sekä lauantaina 24.8. Konserttien viralliset PMMP-teemaiset jatkot järjestetään Helsingin Korjaamolla molempina iltoina. Konserttien lipunostaneilla on mahdollisuus ostaa liput Korjaamon jatkoille ma 25.3. saakka Lippu.fi:ssä edullisempaan hintaan, jonka jälkeen jatkoliput tulevat myyntiin kaikille.

Lisäksi yhtyeen jo ennakkoon loppuunvarattuihin Olympiastadion konsertteihin on lavarakenteiden varmistuttua vapautunut myös pieni määrä lisäpaikkoja myyntiin. Lisäpaikat ovat myynnissä nyt Lippu.fi:ssä.

Konserttilipun ostaneiden jatkoliput 14,5 € (sis. palvelumaksu) ma 25.3. klo 8.59 saakka. Jatkoliput kaikille 25.3. klo 9.00 alkaen 19,5 € (sis. palvelumaksu). Jatkoliput ovat myynnissä Lippu.fi:ssä.

Vuonna 2003 perustettu PMMP teki kymmenen vuoden aikana poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Bändi on palkittu yhdeksällä Emma-palkinnolla ja se on julkaissut vuosien aikana yhteensä seitsemän albumia, joita on myyty satoja tuhansia kappaleita. PMMP oli tunnettu hittiensä lisäksi energisistä keikoistaan, jotka olivat loppuunmyytyjä kiertue toisensa jälkeen.

PMMP:
Paula Vesala, laulu
Mira Luoti, laulu
Juho Vehmanen, basso
Mikko Virta, kitara
Heikki Kytölä, rummut


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot