fbpx

VegeXmas

VegeXmas 2021

VegeXmas

Joulumarkkinatapahtuma VegeXmas on täällä taas! VegeXmas kokoaa saman katon alle kaiken, mitä tarvitset vegempään jouluun.
VegeXmas kutsuu tekemään joulun parhaat ja eettisimmät ostokset sekä lahjapaketteihin että joulupöytään saman katon alta. VegeXmas-joulumarkkinoilta löydät joulupöytään sopivia ruokatuotteita, käsitöitä, kosmetiikkaa ja lahjaesineitä.
Kaikki myytävät tuotteet ovat 100% vegaanisia.
Joulukiireen keskellä voi hengähtää ja hakea inspiraatiota omaan juhlakeittiöön myös vegaanisella joulubrunssilla, jonka kokkaa Korjaamon keittiö. Tule rentoutumaan brunssin äärelle joulumarkkinoiden ohessa, pöytävarauksista on tulossa lisätietoa aivan pian!
VegeXmasin Korjaamolle tuo Vegefirma, joka on muun muassa vuoden 2019 parhaina messuina palkittujen Vegemessujen takana. Vegemessut on Pohjoismaiden suurin kasvisruokatapahtuma.
Lisätietoa löydät osoitteesta: https://www.vegexmas.fi/
Ota yhteyttä sähköpostitse: hello@vegefirma.fi
Kulttuuritehdas Korjaamolla on käytössä koronapassi kaikissa konsertti- ja yleisötapahtumissa toistaiseksi.
Koronapassi on Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Koronapassi edellyttää ASIAKKAILTA TODISTUSTA (YKSI SEURAAVISTA):
– kahdesta koronarokotuksesta, joista jälkimmäinen on saatu vähintään 7 päivää sitten
– 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta
– alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. www.kanta.fi/koronapassi
Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.
Tapahtuman tiedot
 • Päivämäärä
  18.12.2021 11:00
 • Päättymisaika
  19.12.2021 21:00
 • Kategoria
 • LIPUT
  LIPUT

  0€