fbpx

Vånna Inget (SE), Midsommaren, Lala Salama

19:00 Ovet
19:30 Lala Salama
20:30 Midsommaren
21:30 Vånna Inget

Ruotsalaisen pop-punk-yhtye Vånna Ingetin jäähyväiskiertue kaartaa lokakuussa Suomeen

Pop-vaikutteista punkkia soittava Vånna Inget julkaisee syyskuussa viidennen ja samalla viimeiseksi jäävän albuminsa ”True Romance”. Ruotsalaisyhtye suuntaa albumin myötä jäähyväiskiertueelle, joka käynnistyy Helsingin Korjaamolta 18. lokakuuta. Illan avausesiintyji.nä nähdään melankolisiin melodioihin nojaava punkrock-yhtye Midsommaren sekä dream popista, punkista ja indiestä ammentava rock-yhtye Lala Salama. Keikan liput ovat myynnissä nyt.

Valovoimaisen keulahahmon Karolina Engdahlsin johtama Vånna Inget on 12-vuotisen uransa aikana julkaissut neljä kokopitkää albumia, joista mm. hitin ”Krockade Bilar” sisältävä Ingen Botten oli vuoden 2013 Grammis-ehdokkaanakin rock-kategoriassa. Pian ilmestyvältä ”True Romance” -albumilta saatiin esimakua elokuussa 2023 ilmestyneen ”När festen slutar” -sinkun myötä. Vertauksia Masshysteristä The Go-Go’siin kerännyt ruotsalaisviisikko on nähty Suomessa edellisen kerran vuonna 2020.

VÅNNA INGET – True Romance Finnish Tour 2023:

18.10. HELSINKI Korjaamo w/ Midsommaren, Lala Salama
19.10. TAMPERE Klubi w/ Midsommaren, Lala Salama
20.10. TURKU Dynamo w/ Midsommaren
21.10. JYVÄSKYLÄ Musta Kynnys w/ Midsommaren

Kuuntele När festen slutar tästä: https://open.spotify.com/album/085fMvn34qnHi6iJpbuH0W?si=lo_1z88RS3WB9M51j3h7LA


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot