fbpx

TURISTI & JAMI FALTIN

Turisti ja Jami Faltin nähdään Korjaamon Vaunusalissa toukokuussa. Liput tulevat myyntiin torstaina 23.2.2023 klo 10:00 Tiketissä.

Turisti

Tippa-T? Gunshit? 1:52? Vastuu? Nämä kaikki ovat Turistin kappaleiden nimiä. Interrail? Se on Turistin uusimman EP:n nimi ja se kannattaa kuunnella.

Virheetön flow, koukuttavat kertsit, räävitön energia ja lähes täydellinen live-esiintyminen. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, sillä kyseessä on täysin omassa sarjassaan painiva artisti.

Lavalle noustessaan Turisti ei ainoastaan räppää. Hän tanssii, laulaa, näyttelee ja tarjoaa yleisölle todellista teatteria. Tätä et halua missata.

Jami Faltin

Jami Faltinin tarina on ainutlaatuinen. Hän on kasvanut kahdessa maassa – Suomessa ja Ruotsissa. Ruotsin kielellä alkoi myös riimittely. Hän kirjoitti runoja elämästään Tukholman lähiöissä. Vuonna 2017 hän voitti Ortens bästa poet -lavarunouskilpailun ja päätyi kiertämään naapurimaan lavoja omia runojaan lausuen. Urapolku ruotsiräppiin oli avautumassa, mutta sitten elämän pyörteet toivat hänet takaisin Suomeen.

Nykyään Tampereella vaikuttava räppäri on pitänyt homman aitona. Hänen musiikkinsa käsittelee usein elämän nurjaa puolta, rikollisuutta sekä taistelua köyhyyttä ja syrjintää vastaan. Kummallakin kielellä taitavasti kirjoittava räppäri on valloittanut kuulijoitaan suoralla ja itsevarmalla ulosannillaan. Hän kertoo kirjoittavansa tekstinsä aina siten, että pystyy räppäämään ne livenä samalla tavalla.

Vuonna 2020 Jami julkaisi debyytti-EP:nsä nimeltä ”TRAPSTAR”. Seuraavana vuonna julkaistu ”AMG”-single on muodostunut oikeaksi UG-hitiksi. Debyyttialbumi “Kerrostalo” julkaistiin heinäkuussa keräten paljon ylistystä, kehuja sekä useita listaviikkoja albumilistalla. Artistin uusin julkaisu on Costin kanssa tehty yhteisbiisi ”Magaluf”, joka nousi aina Suomen Spotifyn sijalle 2. Tuotannon laatu paranee jatkuvasti, momentum kasvaa ja tällä hetkellä Jami Faltin työstää seuraavaa pitkäsoittoaan itsenäisenä artistina.

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/7CPIskNnQ0GYgQa3NkcLMf?si=mzoD2qUwS3SFjUlC-a6I5A

Instagram:
https://www.instagram.com/jamifaltin/

INFOT:

Aikataulut:

20:00 Ovet

Soittoajat ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa

Liput ennakkoon 22,50€
Liput ovelta 25€, mikäli jäljellä
Eteispalvelumaksu 3,50€ peritään ovella. (Vain korttimaksu)
Ikäraja K18
https://www.tiketti.fi/turisti-jami-faltin-kulttuuritehdas-korjaamo-vaunusali-lippuja/88424

 

Tapahtuman tiedot
  • Tapahtuma alkaa
    12.5.2023 20:00
  • Tapahtuma loppuu
    12.5.2023 23:59
  • Paikka