fbpx

Töölö Hotline: Cushions, Solaire, Joona & Linnut

Aikataulu:
klo 20:30 ovet
klo 21:00 Joona & Linnut
klo 22:00 Solaire
klo 23:00 Cushions
klo 00:45 pilkku

Liput: 10 €


Solaire on vuonna 2020 perustettu neljästä hengestä koostuva vaihtoehtorockyhtye, jonka räiskyvä, kursailematon sekä hehkuva vire riuhtoo mukaansa niin turtuneen kuin toiveikkaankin kuulijan. Yhtyeen dynaamiset ja riehakkaat kappaleet käsittelevät yhteiskunnallisia ilmiöitä ja ongelmia pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Tule, koe ja muista mainita ensi sunnuntain kansanradiossa.

Cushions on viisihenkinen indierock-bändi, joka saa ankarimmankin rokkipoliisin puolelleen. Kun viiden musiikkitaustaltaan erilaisen henkilön mieltymykset tuodaan yhteen, saadaan muodostettua rokin alagenrejen sillisalaatti. Kitaristimme Rasmuksen sanoin ”se o semmost tiukkaa poppii ja pehmeet hevii”.

Joona & Linnut on yhtye jonka musikki vaeltelee genrestä toiseen, kolkoilta sisäpihoilta aurinkoisille niityille, monen sivutien kautta. Bändi on nauttinut kovasta keikkasuosiosta Turussa ja Helsingissä ja äänittää tällä hetkellä levyä. Ensimmäinen sinkku ”Yö Kun Saapuu Turkuun” ilmestyi toukokuussa 2023.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot