fbpx

TheoFuego, Madboiali, SKII6

TheoFuego

Viihdyttäjä, esiintyjä, persoona, DJ ja artisti. Voidaan siis sanoa, että kyseessä on yhden miehen bändi, joka on tuttu aina klubeilta festareiden päälavoille. Vastaavaa energiaa, karismaa ja kykyä ottaa yleisö haltuun tulee harvoin tulee vastaan Suomessa. Huipputuottaja MD$:n kanssa pitkälti työskentelevä TheoFuego kuvailee itseään trap-artistina, joka osaa tulla trackille ja tuoda pöytään aina jotain raakaa sekä autenttista. Lisäksi artisti painottaa, että tulevaisuudessa monipuolisuus on hänen juttunsa.

Joulukuussa 2020 TheoFuego julkaisi debyyttimixtapensa ”BUFFA” Sony Music Finlandin kautta. Projektilla kuultiin vierailijoina muun muassa Gettomasa, ibe, Gracias sekä Cledos.

Madboiali

Kunnianhimo, tyylikkyys ja tinkimättömyys – Madboiali on tulevaisuuden tähti. Musiikissa yhdistyvät koukuttavat melodiat, persoonallinen flow sekä genrerajoja rikkova monipuolisuus.

Madboialin tavoite on olla ensimmäinen tummaihoinen artisti, joka myy Suomen jokaisen areenan loppuun.

Ilman levy-yhtiöitä miljoonia streameja kerännyt artisti julkaisi debyyttialbuminsa ”Mielentila” syyskuussa 2020. Sittemmin Babyface levy-yhtiön kautta Madboiali on julkaissut ”Fendi”- sekä ”Mitä Meil Oli” -singlet ja valmistelee parhaillaan toista albumiaan.

SKII6 

Persoonallisella flowlla varustetun räppärin SKII6:n kappale ”Lunta” ehti jo ennen virallista julkaisuaan muodostua viraalihitiksi SoundCloudissa sekä artistin keikoilla. Energisestä ja tarttuvasta lavakarismasta tutuksi tullut räppäri julkaisi debyyttiprojektinsa ”6TAPE” huhtikuussa 2019 ja debyyttialbumi ”Kaikki Hyvä Tulee Aikanaan” näki päivänvalon joulukuussa 2020. Vuosi 2021 startattiin tummanpuhuvalla drill-kappaleella “Nadal”, jossa vieraili kotimaisen drill-musiikin spesialisti BM.

 

KORONAPASSI

Kulttuuritehdas Korjaamolla on käytössä koronapassi kaikissa konsertti- ja yleisötapahtumissa toistaiseksi.
Koronapassi on Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Koronapassi edellyttää ASIAKKAILTA TODISTUSTA (YKSI SEURAAVISTA):
– kahdesta koronarokotuksesta, joista jälkimmäinen on saatu vähintään 7 päivää sitten
– 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta
– alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. www.kanta.fi/koronapassi
Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.
Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  27.11.2021 20:00
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  16,50€ / 17€

  Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  27.11.2021 20:00
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  16,50€ / 17€

  Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.