fbpx

The Holy (levyjulkkarit), AHO

The Holyn Suomen kattava levynjulkaisukiertue alkaa Korjaamolta 1.3.2024 – Vaunusalissa lämppärinä myös AHO

Perjantai 1.3.2024, Vaunusali
Ovet 20.00
AHO 21.00
The Holy 22.00
Liput: ennakkoon 25 €  / ovelta mikäli jäljellä 30 €
K18

Ympäri maailmaa kiertänyt The Holy tuo mukanaan sävykästä, pohjoismaista melankoliaa post-punkin, Springsteenin ja krautrockin voimin. Ajattomien analogisten syntetisaattorien, kiehtovien rumpukomppien ja raapivien kitaran avulla The Holy luo mukavuusaluetta haastavaa musiikkia. Yhtyeen debyyttialbumi Daughter keräsi laajaa huomiota ja kiitosta niin kotimaisella kuin kansainväliselläkin kentällä ja nappasi Helsingin Sanomien arvioinnista komeat neljä tähteä sekä Emma -ehdokkuuden ‘Kriitikoiden valinta’ kategoriassa.  Äärimmäisen intensiivisenä livebändinä tunnettu The Holy on keikkaillut muun muassa Sziget-, Eurosonic- ja Iceland Airwaves-festivaaleilla. Yhtyeen kolmas albumi Ländmark on huolella työstetty kokonaisuus, jonka prosessi on yhtyeen mukaan auttanut bändiä kasvamaan sekä yksilöinä, että yhtyeenä.

The Holy tunnetaan pohjoismaisesta melankoliastaan, erittäin räjähtävistä live-esiintymisistään ja epätavallisesta bändikokoonpanosta, johon kuuluu kaksi rumpalia.

The Holy – Ländmark
levynjulkaisukiertue

1.3.2024 Helsinki, Korjaamo
2.3.2024 Hämeenlinna, Suisto
8.3.2024 Oulu, Voimala 1889
9.3.2024 Tampere, G Livelab
15.3.2024 Turku, Dynamo
16.3.2024 Jyväskylä, Lutakko
22.3.2024 Espoo, Kannusali
23.3.2024 Lahti, Torvi

Illan avaa maailmallakin kiinnostusta herättänyt tuottaja Aho, jonka uusi Commissions 2 -EP ilmestyy sopivasti keikkapäivänä 1.maaliskuuta. EP:ltä on saatu jo esimakua By this river (ft. Von Pearl) -singlen myötä. Monipuolisista kokeiluistaan musiikin saralla kiitelty artisti on tähän mennessä julkaissut pitkäsoitot NOWINTER NOSUMMER (2020) ja Odyssey (2022) sekä EP:t Usually I’d Overthink This (2020) ja Commissions: URGENCY (2022).

PME Recordsille levyttävän Ahon tyylikästä soundia on kuultu aiemmin myös Calvin Kleinin 2021 -syyskampanjassa, Marimekon mainoksissa ja muotinäytöksissä, sekä Comme des Garçons -showroomilla Tokiossa. AHO:a kuultiin myös The Andy Warhol Diaries – Netflix-dokumentissa. Ei siis ihme, että artistit kuten Four Tet, Caribou ja Vegyn ovat tunnustautuneet AHO-faneiksi.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot