fbpx

THE COMEDY STORE PRESENTS: OPENING GALA

Iso-Briannian tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin komediaklubeihin lukeutuva The Comedy Store on tullut kauas perustamisestaan Lontoossa vuonna 1979. Tänä päivänä kaupungin kuhisevassa ytimessä Piccadilly Circuksessa sijaitsevalla klubilla vierailee viikoittain tuhansia komedian ystäviä katsomassa alan tuorempia nousevia tähtiä.

Tänäkin vuonna gaalassa esiintyy ensiluokkainen kattaus kansainvälisiä ja kotimaisia koomikoita: Fern Brady, Finlay Christie, Jamie MacDonald ja Tomi Walamies. Tapahtuman juontaa koomikko Ray Zambino.

The Comedy Store on vuosien varrella käynnistänyt lukemattomien stand up -tähtien uran, joista mainittakoon mm. Michael McIntyre, Eddie Izzard ja Jimmy Carr.

Tomi Walamiehellä on takanaan yli kaksituhassa esiintymistä kahdeksassa eri maassa. Pelottomalla ja monipuolisella tyylillään hän käsittelee kaikkea aina hölmöistä anekdooteista rasistisiin poliitikkoihin. Walamies on esittänyt stand-uppia televisiossa niin Suomessa, Englannissa kuin Belgiassa ja hän kirjoittaa vitsejä Suomen suosituimpiin uutisviihdeohjelmiin.

”Chillingly awkward” – Canary Wharf Gazette 
”Tomi Walamies had a lot of jokes, but they were all bad” – Three Weeks
”Best jokes of the year” – New York Post

Jamie MacDonald on yksi Suomen rakastetuimmista stand-up-koomikoista – ainakin queer-Kalliossa. Hän on ollut mukana luomassa esityksiä kuten “Feminist Comedy Night”, Thalia-palkinnon voittanut dragia, burleskia ja komediaa yhdistelevä “Punch Up! – Resistance and Glitter” sekä kuukausittain järjestettävä “Attic Underground”. MacDonaldin viimeisin sooloesitys “Cuck” käsittelee isyyttä, maskuliinisuutta ja verkossa tapahtuvaa nöyryyttämistä, mikä kuulostaa älykkötouhulta, mutta on pikemminkin queer-aiheisilla vitseillä kuorrutettu kokonaisuus – jotka ovat myös MacDonaldin työn alla olevan väitöskirjan aihe.

Tapahtuma:
Torstai 7.9.2023
Korjaamo (Vaunusali), Helsinki
Ovet klo 19, ikäraja K-18

Liput:
Myyntiin pe 31.3.2023 klo 10 Ticketmasterissa
Liput palvelumaksuineen alk. 25 €
Liput ja lisätiedot: https://www.livenation.fi/comedystop

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot