fbpx

Taiteiden yö: Suistamon Sähkö, Cushions + DJ Mortti

Korjaamon sisäpiha

VAPAA PÄÄSY

18:00 DJ Mortti
19:00 Cushions
20:00 Suistamon sähkö
DJ Mortti


Suistamon Sähkö on riehakasta reivimeininkiä, syntetisaattorin surinaa, räppijulistusta ja neuvostovalmisteista paljepeliä suosiva genrehybridi. Yhtyeen primitiivisen alkuvoimainen rytmimaailma liikkuu ennakkoluulottomasti etnoteknon ja hiphopin maailmoissa tuottaen yleisölleen vallatonta ja kokeellista tanssimusiikkia. Suistamon Sähkö on julkaissut kolme kokopitkää albumia: debyytti Suistamon Sähkö 2015, Etkot, pectopah ja etnoteknoa 2018, sekä viimeisin Varokaa! Hengenvaara keväällä 2021. Yhtye on intohimoisen musiikin tekemisen lisäksi panostanut myös laadukkaisiin musiikkivideoihinsa, joita on kertynyt vuosien varrella jo kymmenkunta kappaletta. Suistamon Sähkö on energisoivalla, lantionpohjassa tuntuvalla hiphop- ja etnotekno-tykitykseksellään levittänyt yhteisöllistävän liikkumisen ilosanomaa Suomen keikkalavojen lisäksi myös kansainvälisille areenoille mm. Saksaan, Ranskaan, Norjaan ja Venäjälle.

Cushions on viisihenkinen indierock-bändi, joka saa ankarimmankin rokkipoliisin puolelleen. Kun viiden musiikkitaustaltaan erilaisen henkilön mieltymykset tuodaan yhteen, saadaan muodostettua rokin alagenrejen sillisalaatti. Cushionsin kitaristin Rasmuksen sanoin ”se o semmost tiukkaa poppii ja pehmeet hevii”. Ota mukava asento, ja valmistaudu johonkin aitoon!

Dj Mortti tunnetaan eeppisistä diskoista ja groovaavasta meiningistä. Cd-levyt kimmeltävät kilpaa auringon kanssa, kun genre-surffataan ja kalastellaan pop-helmiä Suomi-jytän, indien, kasariklassikoiden ja kaikenlaisen hyvän soundin tahdissa!

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot