fbpx

Suhteessa elävät kuvat -seminaari

Suhteessa Elävät Kuvat -seminaari paneutuu pari- ja perhesuhteiden maailmaan elokuvien ja psykoanalyyttisen teorian avulla. Kaksipäiväinen seminaari tarjoaa mahdollisuuden yhteisiin elokuvakokemuksiin sekä niiden kautta avautuviin pari- ja perhesuhteiden dynamiikan ja teemojen tutkimiseen. Suomalaiset psykoanalyyttiset paripsykoterapeutit tuovat luennoissaan elokuvien teemat tämän päivän pari- ja perhesuhteiden ja niiden hoidon todellisuuteen.

Ohjelman tauoilla osallistujilla on mahdollisuus esitellä omien työ- ja koulutusyhteisöjensä toimintaa, tulevia koulutuksia ja myydä julkaisujaan. Iltamissa nautitaan yhdessäolosta, hyvästä ruuasta ja musiikista. Vapaamuotoista yhdessäoloa ja tanssia tahdittaa Kevyesti keskellä päivää- yhtye. Iltamat päättyvät klo 22.00. Lauantaina elokuvien ja luentojen jälkeen seminaarin päättää paneelikeskustelu.

Vuoden 2023 seminaarissa tutkitaan yhteyden merkitystä ihmisen mielen sisäiselle elävyydelle ja ihmissuhteiden muodostumiselle. Lapsen mielikuvat vanhempien välisestä yhteydestä vaikuttavat hänen myöhemmän elämänsä rakkaussuhteisiin. Yhteys omiin tunteisiin mahdollistaa tunnesuhteen toiseen ihmiseen. Häpeä ja syyllisyys voivat estää rehellisen yhteyden perheessä, kun elämä ei suju sille asetettujen ihanteiden mukaisesti. Koettu rakkaus elää mielessä muistoina rakkaan kuoleman jälkeenkin.

Tutustu seminaariin, sen ohjelmaan ja aikatauluihin tarkemmin tästä!

Osallistumismaksut (sis. alv):
Seminaarihinta 330 €. Kahden henkilön yhteisilmoittautumisessa hinta 310 € / osallistuja koko seminaarista. Yhden henkilön osallistuminen yhdeltä päivältä 200 €.

Seminaarimaksu sisältää ohjelmaan kuuluvat elokuvanäytökset, luennot, seminaarilehden, kahvitarjoilut, perjantain iltamissa tervetuliaismaljan, buffet-illallisen ja elävää musiikkia.

Pääsyliput myydään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautumiset sähköpostitse elavatkuvat@suhteessa.fi
Ilmoittautuessasi kirjoita viestiin osallistujan / osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot sekä tarkat laskutustiedot. Lasku lähetetään annettuun laskutusosoitteeseen.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot