fbpx

Skafest 2024: The Valkyrians, Voimaryhmä, Donna And The Dynamiters

Ovet 20:00
Keikat alkaen 20:30
K18

The Valkyrians

The Valkyrians on kotimaamme menestynein Ska-/Rocksteady -yhtye ja on genren ehdoton lippulaiva.  Bändin musiikillinen inspiraatio on peräisin
60 -luvun jamaikalaisesta musiikista sekä brittiläisistä 70- ja 80-luvun 2 Tone -julkaisuista. Näihin mausteisiin bändi lisää lusikallisen omaa loistavaa pop-vivahdettaan. Lopputulos on erittäin positiivista, energistä ja viihdyttävää tanssimusiikkia.

The Valkyrians:n uusin albumi ”Monsterpiece” on bändin uran ehdottomia kohokohtia, ja on kerännytkin loistavia arvosteluja, sekä paljon radiosoittoa ympäri maailman.


Voimaryhmä

Voimaryhmän pitkäsoittojen ”Straight Outta Tampere”, ”Rudistan” sekä uusimman ”Vauhtikuume” -albumin lisäksi bändin musiikkia on julkaistu mm. ranskalaisilla ja australialaisilla ska-kokoelmilla.

Kovana livebändinä tunnettu Voimaryhmä on pidetty vieras kotimaamme ska-tapahtumissa.


Donna And The Dynamiters

Tamperelainen Donna And The Dynamiters esittää rocksteadya, joka alunperin syntyi ikään kuin linkiksi ska- ja reggae-musiikin välille, pitäen sisällään vahvoja soul-viboja.

Edellisen ska-yhtyeensä hajoamisen jälkeen basisti Pete Repo päätti perustaa uuden kokoonpanon paikallisten, punk- ja  big band taustaisten, muusikoiden kanssa. Bändi esittää omia kappaleitaan sekä huolella valikoituja cover-sävelmiä ja yhdistää ne tanssijalkaan käyväksi keitokseksi.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot