fbpx

Sara Siipola

Ovet klo 20
Showtime klo 21

Modernin suomalaisen soulin suunnannäyttäjä Sara Siipola valloitti sydämiä kevään 2023 aikana esitetyllä Tähdet, tähdet -kaudella. Hänen tulkintansa aina Queenin The Show Must Go Onista Gettomasan Muijii stadis -hittiin esittelivät niin artistin hätkähdyttävän upeaa lauluääntä kuin myös mieletöntä monipuolisuutta. Samaa ovat tehneet myös viimeisen vuoden sisällä ilmestyneet singlet Susta tulee tähti, Ferrari sekä Paha kiertämään.

Sara Siipola julkaisi ensimmäisen singlensä jo vuonna 2019. Tätä seurasi valinta YleX Läpimurto -listauksen kärkiviisikkoon ja Sony Musicin kautta julkaistu debyyttialbumi ”Kaunis kun itken”. Esikoislevy vei Hannu Sormusen manageroiman artistin niin radiosoittoon, TV-ruutuihin kuin keikoille ympäri Suomea. Oman tuotantonsa ohella Sara Siipolaa on kuultu mm. Asteen singlellä Kuka suojelee sua.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot