fbpx

Rock the Pole: Aerial Arts Showcase Finland

Rock the Pole tankotanssistudio tuottaa lauantaina 27.1.2024 Aerial Arts Showcase -tapahtuman Kulttuuritehdas Korjaamolla. Aerial Arts Showcase on omistettu kokonaan tankotanssille ja muulle ilma-akrobatialle! Vaunusalin lavalla nähdään illan aikana yli sata esiintyjää lapsista aikuisiin.  

Tapahtuma rakentuu Heroes & Villains -kattoteeman ympärille. Showcase -sarjojen pääpaino on esiintymisessä ja osallistujia ei pisteytetä tai laiteta järjestykseen. Competition -sarjat ovat puolestaan kilpailusarjoja, joissa jokaisessa kolme parhaiten menestynyttä palkitaan. Yleisö vai valita mieluisimman kategorian Megan, Gigan ja Teran joukosta tai tulla katsomaan vaikka kaikkia!

Mega, Giga ja Tera ovat kreikan kielestä juontuvia etuliitteitä, jotka merkkaavat mittayksikön monikertaa. Mega tulee sanasta μέγας (megas), joka tarkoittaa suurta. Giga tulee sanasta γίγας (gigas), joka merkitsee jättiläistä. Tera puolestaan tulee sanasta τέρας (teras), eli hirviö. Nämä etuliitteet ovat tuttuja muun muassa tietokonepelimaailmasta, mutta voisiko niitä käyttää asteikkona myös supervoimien voimakkuudelle..?

Tapahtumaan myydään kahta erilaista lipputyyppiä; kategoriakohtaisia lippuja sekä combo-lippuja. Opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja eläkeläiset ovat oikeutettuja ostamaan alennushintaisen lipun. Lisäksi MEGA -kategoriaan pääsevät alle 18-vuotiaat katsomaan alennetulla hinnalla.

Huomioithan, että alennusoikeuteen edellyttävä todistus tulee esittää sisäänpääsyn yhteydessä. Mikäli todistusta ei ole esittää, lipulla ei pääse sisään tapahtumaan.

Tarkista tapahtuman ajankohtaisimmat aikataulut: https://rockthepole.fi/yleiso/

AERIAL ARTS SHOWCASE 27.1.2024: MEGA
OVET AUKI 16:45
SHOWTIME 17:15-19:00

Aerial Competition: Tankotanssi, nuoret 12-17 -vuotiaat; soolot ja duot
Aerial Showcase: Tankotanssi – Bare, aikuiset; soolot
Aerial Showcase: Tankotanssi – Bare, aikuiset; duot ja ryhmät

AERIAL ARTS SHOWCASE 27.1.2024: GIGA
OVET AUKI 19:00
SHOWTIME 19:30-21:00

Aerial Competition: Rengastrapetsi, aikuiset; soolot, duot ja ryhmät
Aerial Showcase: Rengastrapetsi, aikuiset; soolot ja ryhmät
Aerial Showcase: Vapaa ilma-akrobatiaväline, aikuiset; soolot ja duot
Aerial Competition: Hammock, aikuiset; soolot ja duot
Aerial Showcase: Hammock, aikuiset; soolot

AERIAL ARTS SHOWCASE 27.1.2024: TERA
OVET AUKI 21:00
SHOWTIME 21:30-23:30

Aerial Competition: Tankotanssi – Bare, aikuiset; soolot
Aerial Competition: Tankotanssi – Bare, aikuiset; duot
Aerial Competition: Tankotanssi – Classic, aikuiset; soolot, duot ja ryhmät
Aerial Showcase: Tankotanssi – Classic, aikuiset; soolot, duot ja ryhmät

—-

Kategorialippu (MEGA / GIGA / TERA) 32 € / 28 € (alennusryhmät) / 15 € (lapset, alle 18-vuotiaat)

Kategoriakohtaisella lipulla pääset katsomaan yhtä valitsemaasi kategoriaa: MEGA, GIGA tai TERA. Muistathan valita oikean kategorian jo lipun ostovaiheessa. Huomioithan, että GIGA ja TERA -kategoriat ovat K-18 ravintolan alkoholianniskelun vuoksi.

Combo-lippu MEGA – GIGA / GIGA – TERA / MEGA – TERA 52 € / 49 € (alennusryhmät)

Combo-lipulla voit valita kaksi kategoriaa. Muistathan valita oikeat kategoriat jo lipun ostovaiheessa. Jokainen kategoria pitää sisällään esityksiä useilla eri ilma-akrobatiavälineillä, väliajan sekä yllätysohjelmaa. Huomioithan, että GIGA ja TERA -kategoriat ovat K-18 ravintolan alkoholianniskelun vuoksi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot