fbpx

LOPPUUNVARATTU: Rebekka Holi (levyjulkkarit), Airi’s

Rebekka Holi juhlii levyjulkkareita Korjaamon Kulmasalissa 1. maaliskuuta!

Pe 1.3.2024 Kulmasali
Ovet 19:00
Airi’s 20:00
Rebekka Holi 21:00
Liput: ennakko 13 € / ovelta mikäli jäljellä 15 €

Laulaja-lauluntekijä Rebekka Holi julkaisee alkuvuodesta uuden albuminsa, jonka julkkareita juhlitaa Korjaamon Vintillä 1. maaliskuuta. Keikan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Rebekka Holi on Helsingistä kotoisin oleva artisti ja lauluntekijä, jonka musiikki on oivaltava sekoitus rokkia ja indiepoppia. Musiikkia läpi elämänsä säveltänyt artisti on suorasukainen sanoittaja, joka kertoo kappaleissaan oman elämänsä kokemuksista ja koukeroista. Syvällä oman taiteensa parissa viihtyvä Rebekka Holi on kokonaisvaltainen artisti, joka luo omaa taiteellista maailmansa pala kerrallaan. Kappaleet ovat Holin sanoittamia sekä säveltämiä. Artisti on myös itse tehnyt kansitaiteensa.

Vahvasta livepreesenssistään tunnetun artistin tulevalta albumilta on toistaiseksi julkaistu neljä singleä: “Huoleton”, “Viisas Nuori Mies”, “Minä ja Amalia” sekä ”Mitä sinulle kuuluu?”.

Airi’s on vuonna 2019 perustettu viisihenkinen indie rock -bändi Espoosta, jonka musiikki käsittelee ahdistuneisuutta, onnellisuutta ja rakastumista erilaisista näkökulmista. Biiseissä voi aistia vaikutteita muun muassa ysärirockista, progesta ja big band-sovituksista. Bändi on julkaissut seitsemän singleä ja yhden EP:n. Ensimmäinen kokopitkä albumi, kriitikoilta ja yleisöltä kehuja kerännyt ”Kind Little One”, julkaistiin elokuussa 2022.

YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot