fbpx

PERUTTU: Pro Brindamos Flamenco

Brindamos Flamenco

2.12.2021

Valitettavasti tapahtuma on peruutettu sairastapauksen vuoksi. Lipun ostaneisiin ollaan yhteydessä.

Pro Brindamos Flamenco -illassa esiintyvät alan kotimaiset pitkän linjan flamencotaiteilijat Katja Lundén (tanssi), Taija Robalta (laulu) sekä Otso Krunasta (kitara). Luvassa perinteistä flamencoa persoonallisella twistillä. Ilta sisältää laulu- ja tanssinumeroita ja läsnä ovat flamencon kaikki sävyt riemusta syvyyteen.

KATJA LUNDÉN – tanssi
TAIJA ROBALTA – laulu
OTSO KRUNASTA – kitara

BRINDAMOS FLAMENCO on vuodesta 2013 toiminut kansainvälinen kollektiivi, joka tuottaa flamencotapahtumia ja koulutusta. Tammikuusta 2022 kollektiivin opetus siirtyy uusiin toimitiloihin. Lajin kotimaiset huippuartistit tukevat pandemiasta kärsinyttä kollektiivia esiintymällä PRO BRINDAMOS FLAMENCO -illassa.

KATJA LUNDÉN
Katja Lundén on yksi pohjoismaisen flamencon kärkinimistä, joka on 25-vuotisen uransa aikana työskennellyt lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten artistien kanssa. Katja Lundén Company on eri taiteenalojen huippuosaajista koottu kokoonpano, joka on tullut tunnetuksi rajojarikkovista monitaideteoksistaan kuten Universo, Flamencosauna, Edvard Munch – Elämän tanssi, Muistojen jälki, AfterMachine ja Norsun Elämää – La Vida de Una Elefante. Ryhmän tyyli on uniikki sekoitus flamencoa ja nykytanssia, musiikkia sekä teatteria. Teokset ovat arvostelu- ja yleisömenestyksiä ja ovat kiertäneet menestyksekkäästi esim. kansainvalisillä tanssi – ja musiikkifestivaaleilla.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Lisätietoa klubeista, flamencon opetuksesta ja podcasteista:
www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO
www.instagram.com/brindamosflamenco

KORONAPASSI

Kulttuuritehdas Korjaamolla on käytössä koronapassi kaikissa konsertti- ja yleisötapahtumissa toistaiseksi.
Koronapassi on Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Koronapassi edellyttää ASIAKKAILTA TODISTUSTA (YKSI SEURAAVISTA):
– kahdesta koronarokotuksesta, joista jälkimmäinen on saatu vähintään 7 päivää sitten
– 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta
– alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. www.kanta.fi/koronapassi
Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.
Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  4.12.2021 19:30
 • Tapahtuma loppuu
  4.12.2021 21:00
 • Paikka
 • Järjestäjä
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Numeroimaton istumapaikka 27,50€–52,50€
  Numeroitu istumapaikka 37,50€–52,50 €

  Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  4.12.2021 19:30
 • Tapahtuma loppuu
  4.12.2021 21:00
 • Paikka
 • Järjestäjä
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  K18

 • LIPUT
  LIPUT

  Numeroimaton istumapaikka 27,50€–52,50€
  Numeroitu istumapaikka 37,50€–52,50 €

  Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.