fbpx

Penniless (levyjulkkarit), Junnu Alajuuma Duo

Aikataulu:
Ovet 20:00
Junnu Alajuuma Duo 20:30
Penniless 21:30
Liput: tiketti.fi
K-18

Penniless-viisikko seikkailee jälleen!

Kaksi vuotta studion uumenissa on takana ja nyt on aika palata maan pinnalle. Penniless palaa keikoille ja julkaisee vuoden 2024 alussa yhdennentoista albuminsa. Yhtye nauttii edelleen musiikinteosta ja yleisön kohtaamisista livenä. Näistä todisteena uusin tuplasingle ”The Ones Behind the Lobotomy” ja täynnä rähinää väännetty keikka Karmarockissa 2023. Uuden levyn materiaalia tullaan kuulemaan muutamalla keikalla ennen vuoden vaihdetta ja alkuvuodesta nähdään kaikki uudet metkut livenä. ”Ego Catastrophe” nimeä kantava tuleva lätty luo uutta ja kumartaa samalla yhtyeen esikuville sekä lapsuuden sankareille.

Penniless ei ole menettänyt uskoaan vaihtoehtoisen kitaran parantavaan voimaan unohtamatta basson älykästä plutinaa ja rumpujen raakaa pauketta. Hommassa ollaan mukana ”All-in” asenteella ilman turhaa kiiltoa. Jos yhtye on erinomainen levyllä on se sitä ennen kaikkea myös livenä!


Junnu Alajuuma Duo

Junnu Alajuuma tunnetaan myös Kap Kap -bändistä, ja on aiemmin urallaan lisäksi vaikuttanut Come Inside ja The Flaming Sideburns -yhtyeissä.

Vuonna 2017 hän julkaisi debyyttisoololevynsä ”The Earth Is True”, ja on esiintynyt sooloprojektillaan Suomen lisäksi mm. Ruotsissa, Baltiassa, Kreikassa ja USA:ssa.

Alajuuma on julkaisemassa pian myös pitkään valmistellun uuden levynsä, jolta on ilmestynyt aikaisemmin kolme näytettä, joista viimeisimpänä ”Dealing With Nature” -single.

Korjaamolla Junnu esittää musiikkia suurimmaksi osaksi tulevalta levyltään, mutta myös muutamia vanhempia kappaleita tullaan kuulemaan.

Junnu Alajuuma: laulu ja kitara
Kare Kipinoinen: kitara

”Dealing With Nature”: https://open.spotify.com/track/5KQ48M2CGVpN70avt6Wwer
Single (video) ”Pictures Won’t Fade”: https://www.youtube.com/watch?v=NtnZqW1jzyE

https://open.spotify.com/album/6DNWNfN0yh0Xh6FieVdY06?si=trurPqCIQ1-t0lL6HgMRkQ&dl_branch=1
https://kangastus.bandcamp.com/album/the-earth-is-true


Päivitys 8.2.:
Valitettavasti Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? joutui perumaan keikkansa terveydellisistä syistä.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot