fbpx

Pamela

Ovet klo 20.00
Keikka klo 21.00
K18

Mouhouksessakin vaikuttavan Valentinin ja myös Jyväskylälähtöisen KR!M:n muodostama PAMELA on suomeksi laulava duo, joka ei jumiudu genrerajoihin ja se näkyy isosti heidän musiikissaan. Puhuttaessa PAMELAn biisien synnystä ja dynamiikasta, suunta on selvä: kaikki tehdään yhdessä. Kaksikon biisit syntyvät omakohtaisista tarinoista ja kappaleissa korostuu kontrasti yhtyeen laulaessa ”rumia rakkaustarinoita kauniilla melodioilla”. Duo potkaisi oven auki vuonna 2021 kolme kappaletta sisältäneellä maxi-singlellään, joka toi takaisin 2000-luvun alun pop-punk-soundin ja valmistelee tällä hetkellä tulevaa debyyttialbumiaan. Kaksikon viimeisin julkaisu on joulukuussa ilmestynyt Toisella puolella.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot