fbpx

Moonwards, Ethel Suspense

Pe 23.8.2024 Kulmasali
Ovet 20:00
Ethel Suspense 20:30
Moonwards. 21:30
Liput: ennakkoon 13,5 e, ovelta mikäli jäljellä 15 e
K18

Moonwards – sana, josta huokuu kaipuu kaukaisuuksiin – on yhtye Helsingistä, jonka musiikki puhuttelee juuri näitä teemoja. Vuonna 2022 perustettu yhtye löytää monet esikuvistaan 1980 ja -90-lukujen vaihtoehtorockin, shoegazen ja new waven maailmoista tarjoten oman tulkintansa valtavirrasta poikkeavan rockmusiikin kentälle melodisten kitarariffien, rakkauden ja elämän pohdiskelun sekä satunnaisten outojen tahtilajien keinoin.

Moonwards julkaisi talvella 2023–2024 ensimmäiset sinkkunsa, joista muodostui myös helmikuussa 2024 julkaistu yhtyeen nimeä kantava debyytti-EP. Kappaleita on kuultu niin kotimaan radioaalloilla Radio Helsingillä sekä Roll FM:llä, kuin myös esimerkiksi Yhdysvalloissa shoegaze-asema DKFM:llä. Moonwards on saanut myös huomiota musiikin vientiin erikoistuneen organisaation Music Finlandin sekä maan johtavan musiikkilehden Soundinkin sivuilla.

Laulu (ja saksofoni) – Salla Seppälä
Kitara – Jaakko Seppänen
Kitara – Elmo Naakka
Basso – Henrik Laaksonen
Rummut – Joel Seppänen


Ethel Suspense is a Finnish alt-country band that has its roots deep in Americana and power pop. Guitar-driven tunes filled with memorable choruses and Eaglesque harmonies – these are the elements that form the basis for the band.

Ethel Suspense draws inspiration from bands such as Wilco, Teenage Fanclub and Jayhawks

The band continues to discover new melodic gems in the key of C.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot