fbpx

MonoNeon (US)

FUNK-SUOSIKKI JA BASISTIVIRTUOOSI MONONEON LEVYNJULKAISUKIERTUEELLAAN HELSINKIIN

Su 1.12.2024 Vaunusali
Ovet 19:00, keikka 20:00
Liput myynnissä 26.6. klo 12: ennakkoon 34 € / ovelta mikäli jäljellä 36 €
K18

Modernin rytmimusiikin suosikkinimeksi noussut basisti, laulaja ja lauluntekijä MonoNeon palaa joulukuun alussa Helsinkiin. Uuden studioalbumin heinäkuussa julkaiseva yhdysvaltalaisartisti konsertoi Korjaamon Vaunusalissa sunnuntaina 1. joulukuuta. Tapahtuman pääsyliput tulevat myyntiin Tiketiin keskiviikkona 26.6. klo 12.

Funkia, R&B:ta ja kokeellisia elementtejä musiikissaan yhdistelevä MonoNeon (oikealta nimeltään Dwayne Thomas Jr.) on kasvanut ilmiöksi sosiaalisessa mediassa, jonka eri kanavissa hän on jakanut musiikkiaan ja persoonaallisia sisältöjään jo vuosikausien ajan. Artisti julkaisee 26. heinäkuuta uuden studioalbuminsa “Quilted Stereo”, jolla vierailevat legendaariset Mavis Staples ja George Clinton.

Ennen kaikkea MonoNeon on ilmiömäisen taitava basisti, jonka Red Hot Chili Peppersin Flea on kuvaillut olevan ”the greatest fucking electric bass player”. Eri elementit yhdistyvät värikkään ja persoonallisen artistin kappaleissa yllättävillä ja omaperäisillä tavoilla.

MonoNeon on nähty useiden arvostettujen festivaalien estradeilla, ja syksyn levynjulkaisukiertueellaan hän vierailee keskeisillä keikkapaikoilla eri puolilla Eurooppaa. Pääsyliput Korjaamon joulukuiseen funk-iltamaan ovat myynnissä Tiketissä keskiviikkona 26. kesäkuuta klo 12.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot