fbpx

Monofest vol.3: Viivi Rättyä, Not Nikolas, Kuumaliima, Dj Michael Bleu

Ke 4.9.2024 Kulmasali
Liput: 13 € / ovelta mikäli jäljellä 15€

19:00 Ovet
20:00 Kuumaliima
21:00 Not Nikolas
22:00 Viivi Rättyä
Dj Michael Bleu ennen ja jälkeen keikkojen

K18

Monofest suosii vanhoja ja ajattomia arvoja – musiikkia livenä isoilla kirjaimilla. Tapahtuma tuo yhteen mielenkiintoisia uusia indie-artisteja -ja yhtyeitä, jotka vaikuttavat samassa isojen melodioiden ja tunnelmien galaksissa. Monofest vol. II:ssa kuullaan c-kasettitermillä ”sekalaista” musiikkia kun estraadille astuu kolme melko erilaista aktia. Herkästä pianopopista big band rhytm and bluesiin ja sieltä tiputus melankoliseen vaihtoehtorokkiin.

VIIVI RÄTTYÄ

Viivi Rättyä on laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki maalaa tarinoita elämän syvimmistä kysymyksistä, kuten rakkaudesta, elämästä ja kuolemasta. Hänen moderni folk-musiikkinsa yhdistää perinteisiä folk, pop ja rock elementtejä tuoden niihin oman persoonallisen, hieman kieroutuneen, mutta kauniin lohdullisen kosketuksensa. Kappaleista voikin kuulla vaikutteita muun muassa Led Zeppelinistä ja Joni Mitchellistä. Viivi Rättyä esiintyy ensimmäistä kertaa yhtyeensä kanssa, johon kuuluu kitaristi Aapo Kokko, basisti Nikolas Rissanen, sekä rumpali Leevi Heikkilä.

https://instagram.com/viivirattya

NOT NIKOLAS

Not Nikolas on tuore ja nälkäinen helsinkiläinen indie-artisti, jonka debyyttisingle ”Jos sä tahtoisit” ilmestyi kesäkuussa. Kitaravetoisessa soundissa voi kuulla vaikutteita mm. 2000 -ja 2010-luvun ulkomaisesta indiestä. Kappaleiden teemat liikkuvat ikivihreissä maisemissa, rakkauden, epätoivon ja yleisen hajoilun äärellä. Soundimaailma puolestaan vie mielen kaihoisiin kesäiltoihin, jotka hiljaa kääntyvät yöksi.

http://instagram.com/helloimnikolas

KUUMALIIMA

Helsinkiläinen indie rock -bändi valloittaa yleisönsä sydämet kappaleilla, joissa kuuluu rakkaus, kaipuu ja nuoruuden kaaos. Jos bändin jäsenten musiikkimaku vaihtelee hc-punkista ja death metallista räppiin ja jazziin, ei lopputulema voi olla kuin mielenkiintoista kuultavaa! Lavashowtamme on kuvailtu energiseksi ja lämminhenkiseksi, ja yleisössä olemista sanoin: ”kuin olisin ollut teidän ystävä ja yksi teistä”. Toivommekin juuri tämän energian tavoittavan jokaisen kuulijamme.
https://instagram.com/kuumaliimaband

DJ MICHAEL BLEU

Artistina ja tuottajana paremmin tunnettu Michael Bleu soittelee illan aikana menneen ajan svengaavaa rytmimusiikkia pelikenttänään 1960 -ja 70-luku.

https://instagram.com/themichaelble


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot