fbpx

Monofest vol.2: Colorblue, Kuusikoski, Alek Hills

Aikataulu: 
19:30 Ovet
20:00 Alek Hills
21:00 Kuusikoski
22:00 Colorblue

Monofest suosii vanhoja ja ajattomia arvoja – musiikkia livenä isoilla kirjaimilla. Tapahtuma tuo yhteen mielenkiintoisia uusia indie-artisteja -ja yhtyeitä, jotka vaikuttavat samassa isojen melodioiden ja tunnelmien galaksissa. Monofest vol. II:ssa kuullaan c-kasettitermillä ”sekalaista” musiikkia kun estraadille astuu kolme melko erilaista aktia. Herkästä pianopopista big band rhytm and bluesiin ja sieltä tiputus melankoliseen vaihtoehtorokkiin.

Colorblue

Helsinkiläinen viisikko kantaa ylpeästi englanninkielisen suomi-indie rockin viittaa. Bändi tunnetaan dramaattisen isoista sovituksista ja kappaleissa humisee maailmanlopun melankolinen havina.  Kolmatta levyään viimeistelevän yhtyeen musiikki on haaveilevaa kitaroiden sinfoniaa ja heidän soundissaan sulautuu yhteen niin brittiläisiä kuin amerikkalaisiakin rock-perinteitä. Uutta materiaalia on hiottu kaikessa rauhassa ja soundi on päivitetty uuteen iskuun. Seuraava single ”Ride” ilmestyy 12.4. juuri ennen Monofestin keikkaa.

http://instagram.com/colorblueofficial
https://open.spotify.com/artist/1graLrGtwp1xHo0Xp59diD?si=WLMSGMBrTbe9D79EbaQqhA

Kuusikoski

Pohjanmaalta lähtöisin oleva Kuusikoski on uusi raikas bändi, jonka juuret ovat syvällä vanhassa roots-mullassa ja jonka soundi vie mielen vanhoihin aikoihin, jolloin bändit soittivat oikeasti, musiikki oli parhaimmillaan livenä ja musiikin aitous vaikutti paljon musiikinkuunteluun ja kulttuuriin. Koska tottakai kaikki kaipaavat kunnon rock’n’rollia! Bluesin ja soulin villi yhteisgroove saa jopa suomalaisen miehen liikuttelemaan jalkojaan rytmin tahtiin. Hyvät muusikot, hyvät biisit, hyvä tyyli ja aimo annos sielua ja rakkautta, musiikkiin ja biisinkirjoituksen jaloon taitoon panostaen; Kuusikoskessa kaikki tämä on yhdessä ja samassa paketissa. Tuntuu siltä, että oikean musiikin aika on taas, vanhoista ajoista ja perinteistä tehdään jotain uutta ja raikasta. Kaikki bändin toiminta on hyvin live -lähtöistä, jopa studiossa toimitaan livepohjalta.

http://instagram.com/_kuusikoski_
https://open.spotify.com/artist/3r44OAimV3UXNAJK5cLbei?si=9MnjbocvTZOCyb0TgsLNvA

Alek Hills 

Alek Hills on ex-californialainen pianisti ja laulaja, joka ammentaa musiikkinsa maailmaa 80- ja 90-luvun soundeista. Herkkää pianopoppia minkä keskiössä ovat artistin henkilökohtaiset kasvutarinat.

http://instagram.com/alekhillsofficial
https://open.spotify.com/artist/3oYsG2bPnHEb5KYSSX4tfE?si=5A_wBJm8Qa6PGzr617DY_A


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot