fbpx

Monofest vol.1: Michael Bleu, Klarissa, Keidas, Nössö Nova, Dj Hypnoman

Monofest vol. I suosii vanhoja ja ajattomia arvoja, kitaramusiikkia laidasta laitaan maukkaalla pölykerroksella. Tapahtuma tuo yhteen mielenkiintoisia uusia indie-artisteja -ja yhtyeitä, jotka vaikuttavat samassa isojen melodioiden ja tunnelmien galaksissa. Keikkoja nitoo yhteen legendaarisen Pekka Laineen alias DJ Hypnomanin asiaankuuluva dj-setti, joka tarjoilee viiksekästä, korkeakorkoista, tiukkalahkeista ja supermenevää go-go-soundia! Luvassa psykedeelistä vauhtimusaa! Soulin sähinää! Hikistä rokkifiilistä!

Aikataulu:

19:00 – Ovet
19:30 – Nössö Nova
20:30 – Keidas
21:30 – Klarissa
22:30 – Michael Bleu

MICHAEL BLEU

Michael Bleu on suomi-soulin vaarallinen vapahtaja ja vintagemuroissa keitetty rock-eläin. Artisti on hellinyt nostalgisen musiikin ystäviä jo vuosia mm. suurta radiosuosiota nauttineilla kappaleilla ”Oi oi” ja ”Hidas biisi”. Musiikillinen anti koostuu pääasiassa räjähtävän tunteikkaasta soulista ja ajattomasta kitarapopista. Tiukasti hiotun bändinsä kera artisti suorittaa pistosyöksyjä myös rockin pariin sekä loputtomiin jameihin. Luvassa hyvin värikäs setti materiaalia Bleun koko uran varrelta, mutta myös uusinta uutta vielä julkaisematonta musiikkia.

INSTAGRAM: https://instagram.com/themichaelbleu
SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/6C81vSMobAZUiEdCytgolI?si=HvIuzONgRMacO_EDZmRDdQ

 

KLARISSA

Klarissa on melankolisia maailmoja luova Helsinkiläinen artisti. Debyyttialbumi ”Maailma vie meidät” julkaistiin maaliskuussa. Kappaleet käsittelevät henkilökohtaisia ja kipeitäkin aiheita. Artistin kappaleissa on haettu inspiraatiota eri genreistä ja vuosikymmeniltä – levyltä voi löytääkin vaikutteita niin lofi hiphopista, indiepopista -ja rockista aina 60-luvun kaihoisiin iskelmiin.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/klarissahi
SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/3oc3NQjyg9el1BxZxPGGZj?si=yx3hcS2rTki-eQmlRAf8hw

 

KEIDAS

Uudeksi Kasevaksi tituleerattu kitararockin sateenkaaren alla lämmittelevä Keidas luottaa ihmisiin ja rakastaa kitarasooloja. Kesällä toisen albuminsa ”Papiljottipojan paluu” julkaissut yhtye ponnistaa Helsingistä ja pitää hauskaa keikoilla.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/keidasyhtye
SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/2ESvglqbkUzxRiTB0nJH00?si=kV074oLKRX623fS0jm4Uhg

 

NÖSSÖ NOVA

Vuonna 2022 perustettu Nössö Nova on Suomen Liverporista suurkaupunkeihin levinnyt trooppinen pop-monsuuni, joka ei jätä ketään kuivaksi. Nössöjen musiikissa maailman maut yhdistyvät pehmeästi suomenkieliseen popmusiikkiin moniäänisen laulun siivittämänä. Kappaleet lainehtivat arjen romantiikan, ihastumisten, innostumisten ja irrottamisten ympärillä kepeänä eskapismina betonista tropiikkiin. Ei mitään bossa novaa vaan nössö novaa.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/nossonovamusic
SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/1GYWQRP9SkDjt9a3CMRbsc?si=Fw0m0w0lT5G6GFUEgz6ISg

 


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot