fbpx

Modem, Dragsvik

La 2.11.2024 Kulmasali
Ovet 20:00, keikka 21:00
Liput: 19,50 / ovelta mikäli jäljellä 23 €
K18

Modem on hekumallisen dystooppista suomenkielistä synapoppia luova yhtye, jonka muodostavat Tytti Roto ja Ville Valavuo. Kaksikon omavarainen äänitys-ja julkaisuprojekti sai alkunsa, kun italokauhuelokuviin ja Minimal wave-levymerkin katalogiin uppoutuminen yhdistyi rumpukoneiden ja analogisyntikoiden innoittamaan musiikilliseen kokeiluun. Ensimmäinen virallinen MODEM-julkaisu Elokuvia / Autofiktio 12″ single ilmestyi keväällä 2022 Ilona Lehtosen ohjaaman sinemaattisen musiikkivideon saattelemana. Yhtyeen debyyttialbumi Megalomania ilmestyi huhtikuussa 2024 ja albumin ensimmäinen single Kamera julkaistiin helmikuun 2024 alussa.

Dragsvik on vuonna 2020 perustettu helsinkiläisbändi, joka yhdistelee musiikissaan mm. haikeita pop-melodioita sekä anarko-punkkia. Hiljattain julkaistulla toisella ’Kaikki maailman kukat’ pitkäsoitollaan yhtye laajentaa ilmaisuaan shoegazen ja post-punkin sumuisiin, mutta mahtipontisiin nurkkauksiin kantaaottavia tekstejä unohtamatta.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot