fbpx

Mia Hafrén (levyjulkkarit)

Laulaja-näyttelijä Mia Hafrén julkaisee toisen albuminsa maaliskuussa 2024 ja juhlii levynjulkaisua, sekä samalla 50-vuotis syntymäpäiväänsä konsertilla Korjaamon Kulmasalissa. Uudella englanninkielisellä levyllään Hafrén houkuttelee kuuntelijaa groovaamaan.

”Kirjoitan musiikkia aina teksti edellä, asioista, jotka minua kiinnostaa tai järkyttää tai johon toivon muutosta. Teemasta huolimatta olen yrittänyt säveltää musiikkia, josta tulee hyvä mieli. Tuntuu siltä, että sitä tarvitaan juuri nyt.”

Mia Hafrén, tunnettu a capella yhtye Forkista ja mm. Tahdon asia -sarjasta, julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Också för dig keväällä 2022.

Levyllä ja livenä soittavat muusikot Teemu Aitoaho, Tuukka Aitoaho, Kalle Katz ja Anssi Växby. Kuorossa kuullaan Margarita Eklund ja Livia Wikström.

Ovet klo 19, showtime klo 20
Liput 30,5€ / 34€


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot