fbpx

Mara Balls, Zangoma, Iris Kukka

La 14.9.2024 Vaunusali
Liput: ennakkoon 25 € / ovelta mikäli jäljellä 27€
Ovet 20:00
Iris Kukka 20:30
Zangoma, 21:30
Mara Balls 22:30
K18

Mara Balls – Virtaa

Rakastettu outolintu Mara Balls julkaisee hitaasti kypsyneen neljännen studioalbuminsa ”Virtaa” kesäkuun alussa. Lauluntekijä, kitaristi-laulaja Mattila toivoo levyn välittävän virtaa; ”Jokainen meistä käy läpi omaa taisteluaan sen lisäksi, että ympärillä kuohuu sodan kauhut. Ihminen toistaa samoja virheitä vuosisadasta ja tuhannesta toiseen; kaatuu ja nousee taas. Tämän levyn teemat kietoutuvat ihmisyyteen, anteeksiantoon ja läsnäoloon. Ne ovat kannattelevia voimia jokapäiväisessä eloonjäämiskamppailussamme. Todellinen haaste on ymmärtää ja hyväksyä kaiken katoavaisuus, jotta voimme (silti ja siksi) antautua täydesti elämän ihmeelliseen virtaan.”
VAROITUS! Tulevilla levynjulkaisukeikoilla virtaa hiki, kyyneleet ja rakkauden voimavirta!

—-

Zangoma

Zamrock on musiikki tyylilaji joka syntyi sambiassa 60- ja 70-luvun taitteessa. Näihin aikoihin länsimaalainen rock’n’roll ja proge oli rantautunut sambiaan. Paikalliset muusikot imivät länkkärimusasta vaikutteita ja lisäsivät siihen omia rytmejään ja mausteitaan. Näin syntyi zamrock.
Zangoma  on uusi suomalais-sambialainen bändi joka on ottanut tehtäväkseen tuoda zamrockin tälle vuosikymmenelle.
Dynaamisilla soittajilla ja vahvalla solistilla varustettu yhtye vie sinut maailmaan josta et halua tulla takaisin. History in the making!

Kokoonpano:
Waina Kolomwe (laulu)
Ville Salonen (kitara & laulu)
Riku Pirttiniemi (basso & laulu)
Miikka Heikkinen (rummut)

Zangoma – Chimbilimbili (Official Music Video)

—-

Iris Kukka – Levyjulkkarikeikka

Iris Kukka on olohuonejoogi, teologian kandi ja uuden polven artisti, jonka sielusta pulppuaa runollisen eteeristä ja juurevaa indie-elektro-poppia. Iris Kukan kappaleet syntyvät aina omasta kynästä. Laulunsa lähtökohta on tekstit ja runot, joita hän kirjoittaa. Iris Kukan musiikki luo siltoja popin, etnon ja elektronisen musiikin välille ja saattelee kuulijansa sateenkaaren päähän kätketylle aarrearkulle, tanssimiseen pakottavan rytmin villistä sykkeestä raukeaan kelluntaan maailmankaikkeuden kauneudessa. Iris Kukka silmäilee tarkkanäköisesti ihmisyyden loputtomia värisävyjä, asioiden ja ilmiöiden rajapintoja, harmaita alueita, mustia myrskyjä ja valkoisia tyveniä. Laulujensa soundi on savuista ja hennon heleää.

Iris juhlistaa Korjaamon keikallaan toista albumiaan, jonka tuotannosta vastaa teosto-palkittu tuottaja ja muusikko Risto Ylihärsilä ja julkaisijana on Stupido Records. Iris Kukan tulevalla levyllä moderni elektroindiepoppi käy vuoropuhelua runotyyppisen laulannan sekä spoken wordin kanssa. Levy on Suvettaren henkinen vaellus syvälle metsään, varjoihin ja niiden vapautukseen. Etsitään omia juuria ja heimoa. Pohditaan arvoja, kylvetään omaan maahan. Levy on täynnä uutta versoa ja elämänhalua.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot