fbpx

Mara Balls, Salaliitto (levyjulkkarit)

La 20.1.2024, Vaunusali
Liput: 24,5 € / ovelta mikäli jäljellä 25 €

20:00 Ovet
20:45 Salaliitto
22:00 Mara Balls

Mara Balls on juuri studiossa viimeistelemässä tulevaa albumiaan, ja soittaakin nyt Korjaamolla alkuvuoden ainoan bändikeikkansa.

2015 perustettu voimatrio Mara Balls julkaisi viimeksi 2022 pitkään odotetun kolmannen studioalbuminsa ”Maranormaali ilmiö” (Stupido Records). Levyn myötä yhtye palasi lavoille ja on päässyt taas tutkimaan ja ilmentämään sitä ihmeellistä, maranormaalia ilmiötä, mikä tapahtuu kun bändi ja yleisö törmää ja iskee kipinää.

’Rockmaailma kaipaa esikuvia. Hyvin harvoin kuitenkaan vastaan tulee sellaisia tarjokkaita, jotka osaavat olla bändin nokassa keulimassa tietäen, mistä rockin soittamisesta on pohjimmiltaan kyse ja tietävät, että siellä olisi hyvä olla jotain sanottavaakin. Maria Mattila ja hänen alter egonsa Mara Balls osaavat. Eikä tämä luonnonvoima pelkää asettaa itseään alttiiksi, oli kyse sitten kitarasankaruudesta tai kansalaisaktivismista.’
(Antti Luukkanen/Soundi)


Salaliitto saapuu Korjaamolle juhlistamaan uutta ”Portaat” -albumiaan, jonka julkaisu on 3.11.2023.

Salaliiton neljäs levy ”Portaat” ilmestyy sekä tupla-lp:nä että digitaalisena julkaisuna. Salaliiton musiikissa pääpaino on vahvoissa melodioissa, monipuolisia tunnelmia välittävässä soitossa sekä aiheiltaan elämän outoutta ja ihmeellisyyttä käsittelevissä sanoituksissa.

Tulevan levyn musiikki sisältää aiempiin levyihin verrattuna entistä enemmän ääripäitä: hiljainen ja herkkä sointi saa rinnalleen entistäkin kuuluvamman, painavamman ja raskaamman äänimaailman. Julkaisu sisältää ytimekkäiden ja tarttuvien pop-sävellysten lisäksi pitkiä, läpisävellettyjä progessiivisia kappaleita, sekä lyhyitä luonnoksenomaisia hetkiä. Kappaleiden tarinat ovat suurista kysymyksistä koottuja kertomusten säikeitä, joiden jatkeeksi kuulija voi itse punoa oman tarinansa langat.

Yhtyeen kolmen aiemman, mainion vastaanoton saaneen albumin tiimoilta bändi on tehnyt mittavan määrän keikkoja ja kiertänyt ympäri Suomen aina klubikeikoista isoihin festivaaleihin asti. Salaliitto haluaa soittamisen ilon näkyvän ja kuuluvan yleisölleen ja yhtyeen keikat ovat yllätyksellisyydessään ja hyväntuulisuudessaan mukaansatempaavia tapahtumia, joissa tunnelmat vaihtuvat herkästä unelmoinnista intensiivisenä nouseviin äänivalleihin.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot