fbpx

SIIRTYNYT: Maarit Hurmerinta Duo: Jos tahdot tietää

Lauantai 9.12. Vaunusali, Korjaamo (alkuperäinen päivä la 28.10., Vintti)
Ovet klo 19
Showtime klo 20.00
Liput: 35 €

Maarit Hurmerinnan lauantain 28.10. keikka siirtyy sairastapauksen vuosi. Uusi päivä on lauantai 9.12., ja paikka vaihtuu samalla Vintiltä Vaunusaliin. Alkuperäiselle päivämäärälle 28.10.2023 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.11.2023 mennessä.

”Musertavaa – tämä innolla odottamani Korjaamon Vintin keikka joudutaan siirtämään. Pirullinen syysflunssa kiekontaisi sekä minut että Samin syleilyynsä viime viikonlopun jäljiltä eikä ole suostunut vielä päästämään irti. Mutta – konserttia ei jouduta kokonaan perumaan vaan yritetään uudestaan lauantaina, joulukuun 9. päivä! Siirrytään silloin Vaunusalin puolelle eli Korjaamolla ollaan edelleen. Liput käy suoraan sinne eli ei vaadi mitään toimenpiteitä.” – Maarit Hurmerinta


Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta ”Jos tahdot tietää” albumin julkaisusta ja sen kunniaksi Maarit kiertää duona tuolla syksyyn niin ajankohtaisella teemalla.

Setissä huomioidaan tuota albumia erityisesti – mutta mukana toki on myös paljon muita biisejä 50-vuotta kestäneen muusikkouden varrelta.

”Jos tahdot tietää mitä on pimeä
Asu luonani lokakuu
Jos tahdot nähdä mitä on valo
Pysy luonani kesään”

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot