fbpx

Latin Party & Vili Mustalampi

31.8.2024 Vaunusali

Ohjelma:
21.00 Ovet
22.00 Showtime
01.30 Valomerkki

DJ Cuba: Salsa, bachata, kizomba, reggaeton, cubatón

Liput:
25€ Ennakkolippu / 31.8 klo 16:00 asti
20€ (Opisk. ja eläk ) / 31.8 klo 16:00 asti
30€ (25 € Opisk. ja eläk ) – Ovelta

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,5 €

K18

Vili Mustalampi on multi-instrumentalisti ja henkisesti kahden maan kasvatti. Lattarirytmit vanhemmiltaan perinyt Mustalampi teki pitkään kuubalaista musiikkia alkuperäiskielellä. Lopulta hänestä tuntui, että myös oman musiikin tulisi puhua suomea.

Suomen oma lattarilähettiläs laittaa lanteet keinumaan samoissa jalanjäljissä kuin maailmalla bilekansaa liikuttavat latinoartistit. Laulaja-lauluntekijä kirjoittaa biisejä suomalaisen miehen äänellä, mutta tarinat tanssittavat latinorytmein. Artistin kynästä lähtevissä kappaleissa kuuluvat toivo ja yhteisöllisyys. Ja tietysti Mustalampi laulaa myös rakkaudesta, tarvittaessa suurillakin sanoilla.

Mustalammelta on ilmestynyt Esikoislevy Hullu Maailma (2021) ja 13 singleä. Syksyllä 2024 ilmestyy uusi EP.
Live-kokoonpanossa soittavat alan kuumimmat huippumuusikot: Janne Halonen: kitara; Puro Paju: basso; Ricardo Padilla: rummut, güira; Tero Rantanen: congat, bongot.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot