fbpx

Korjaamon juhannus: Antti Autio, Lyyti

Korjaamon juhannuksessa esiintyvät tänä vuonna Dumari, Antti Autio ja Lyyti!

Korjaamon sisäpiha on juhannuksena avoinna kaikelle kansalle mahtavan musiikin ja kesäisen ravintolaelämän merkeissä. Sisäpihalle on ilmainen sisäänpääsy.

  • Perjantai 21.6.: Dumari (20.00)
  • Lauantai 22.6.: Lyyti (17.00) ja Antti Autio (20.00)

Tuomari Nurmio on paitsi suomalaisen rockmusiikin keskeisimpiä biisintekijöitä ja vaikuttajia, ja myös eräs uudistumiskykyisimmistä esiintyjistä. Vuonna 1979 alkaneen uransa aikana Tuomari Nurmio on julkaissut 20 studioalbumia. Dumarin hahmo on paradoksien täyttämä: korkeakirjallinen kapakkasoittaja, perfektionisti ja boheemi, lakimieheksi opiskellut katupoika Sörkasta, stadin slangin taitaja, joka on kotonaan myös vaikkapa Pohjanmaan puukkojunkkareiden mytologiassa.

Dumari soittelee stadilaisia renkutuksia yhden miehen bändillä.

Antti Autio on yksi Suomen rakastetuimmista uuden polven laulaja-lauluntekijöistä. Autio soittaa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. Autiolla on poikkeuksellinen kyky vangita kuuntelija tilaan, jossa ajantaju sumenee.

Antti Autio esiintyy soolona.

Kolme albumia julkaissut Lyyti on viime vuosina hurmannut yleisöjä ympäri Suomen. Lyyti tunnetaan monen ikäisiä koskettavista kappaleistaaan sekä eläväisestä esiintymisestään, joka herättää laulujen tarinat henkiin. Lyytin keikoilla niin riemukkaat kuin kipeätkin tunteet eletään yhdessä läpi itkun, naurun, tanssin ja yhteislaulun kautta. Palkitut kappaleet kuten Mihin voi soittaa? ja Ennätyshelteet ovat nousseet kuvaamaan nuoren sukupolven kokemusta epävarmaan maailmantilanteeseen kasvamisesta. Silti toivon löytäminen vaikka pohjamutaan uponneista siemenistä on Lyytin musiikin pohjimmainen sanoma.

Lyyti esiintyy triona.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot