fbpx

Korjaamo 360°: Stoned Statues, Pretty

Sakara Recordsin tuorein kiinnitys, vaihtoehtometalliyhtye Stoned Statues nousee Korjaamo 360°-lavalle marraskuussa!

Stoned Statuesin tarina starttasi vuonna 2019,  kun lapsuudesta asti yhdessä musiikkia tehneet 22-vuotiaat Allu Tanskanen ja Markus Hakala tapasivat ikätoverinsa Jenna Kosusen Ahlmanin musiikkilinjalla Tampereella. 

Yhtye treenasi tiiviisti ja alkoi buukkaamaan keikkoja itse ympäri Suomen. Lukuisten soitettujen iltamien jälkeen yhtye sai slotin Smuggler Rock -festivaaleilta, jossa yhtyeen keikka vakuutti paikan päällä olleen yleisön, muut esiintyvät artistit ja muutaman musiikkitoimittajan; puskaradion kautta saaman hehkutuksen kautta Sakara Records päätyi sainaamaan bändin nopeasti.

Stoned Statuesin musiikki on yhdistelmä punk-asennetta ja alternativemetallia tarttuvilla laulumelodioilla. Yhtyeen ylistetty debyyttialbumi ilmestyi keväällä 2022 Sakara Recordsin kautta.

”Bändin otteissa on voimaa, vimmaa, groovea, dynamiikkaa ja tarttuvuutta. Kappaleiden kirjo on monipuolinen ja vaikutteita otetaan monista suunnista, mutta lopputuloksesta ei tule päämäärätöntä, sinne tänne poukkoilevaa sillisalaattia.” -Vesa Siltanen, Soundi

Illan avaa uunituore helsinkiläinen garage punk-bändi Pretty, joka muodostuu usean underground rock -skenessä vaikuttaneen bändin jäsenistä. Ryhmään kuuluu tekijöitä bändeistä Luukas Oja, Iivari & Jääsalo, Eetu Riikonen, The Loose Addictions, MMSP ja Rue Morgue.

Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta.

Yhteistyössä Radio Helsinki.

20:00 OVET
21:00 PRETTY
22:15 STONED STATUES

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  4.11.2022 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  4.11.2022 23:00
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  Liput ennakkoon 19€

  Liput ovelta 22€

  Eteispalvelumaksu 3€ peritään ovella. Vain korttimaksu!

Tapahtuman tiedot
 • Tapahtuma alkaa
  4.11.2022 20:00
 • Tapahtuma loppuu
  4.11.2022 23:00
 • Paikka
 • IKÄRAJA
  IKÄRAJA

  Liput ennakkoon 19€

  Liput ovelta 22€

  Eteispalvelumaksu 3€ peritään ovella. Vain korttimaksu!