fbpx

Katri Ylander

KATRI YLANDERILTA UUSI ALBUMI JA KEVÄTKIERTUE

Lukuisista hiteistään tunnettu Katri Ylander julkaisee uransa kuudennen studioalbumin perjantaina 23. helmikuuta. Mosaiikki-nimisen albumin kappaleissa liikutaan erilaisissa tunnelmissa elämän toiveikkuuden, haikeuden, ihastumisten, jatkuvan muutoksen ja luopumisen äärellä. Uuden albumin kera artisti lähtee kevätkiertueelle yhtyeensä kanssa.

Suomalaisia jo kohta kaksikymmentä vuotta musiikillaan koskettanut Katri Ylander julkaisee jatkoa jättihitin Sano mulle jotain kaunista sisältäneelle vuoden 2020 Yhteisii unelmii -albumilleen. Helmikuussa julkaistava Mosaiikki sisältää kymmenen pop-kappaletta, joiden tekstit liikkuvat ihmiselämään kuuluvien tunteiden kirjon äärellä. Pääosin Sampo Haapaniemen tuottamalla levyllä Ylanderin kyky välittää tunteita pääsee oikeuksiinsa.

Albumin nimibiisi Mosaiikki (säv. + san. Rafael Elivuo, Tiina Vainikainen, Aleksanteri Hakaniemi) on Katrin mukaan lohdullinen kuvaus siitä, miten ihmiset ovat kuin mosaiikkeja, koostuessaan aina eletyllä hetkellä kaikista siihen mennessä koetuista kokemuksistaan ja palasista, jotka juuri sillä hetkellä rakentuvat kokonaisuudeksi. ”Välillä elämämme pirstaloituvat, mutta ainoa vaihtoehto on kasata palaset uudelleen ja jatkaa matkaa” Katri kertoo.

Mosaiikki-albumilta on jo aiemmin singleinä julkaistu kappaleet Täydellinen mulle, Autio talo, Hautaan asti, Kun me hajotaan ja Oku Luukkaisen kanssa tehty radiohitti Yksi sydän. Uuden albumin myötä Ylander lähtee helmikuun lopussa käynnistyvälle kevätkiertueelle.

Katri Ylander tuli tunnetuksi vuoden 2005 Idols- laulukilpailusta, jossa hän sijoittui toiseksi. Katrilta on julkaistu viisi albumia; ’Katri Ylander’ (2006), ’Kaikki nämä sanat’ (2007), ’Valvojat’ (2009), Katri Ylander & Yksinäinen Yhtye ’Uusi maa’ (2013) ja viimeisimpänä Yhteisii unelmii (2020). Lisäksi häneltä löytyvät kokoelmalevyt ’Maailman ihanimmat’ (2011) ja ’Parhaat´ (2019). Katri tunnetaan mm. hiteistään ’Mansikkamäki’, ’Välitunnilla’, ’Valehdellaan’, ’ Onko vielä aikaa’ ja ’Sano mulle jotain kaunista’.  Ahkerasti keikkaileva Katri on ollut kahdesti ehdolla Emma Gaalassa (2007 ja 2021), ja hän oli mukana  Nelosen Tähdet, Tähdet -ohjelmassa syksyllä 2020.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot