fbpx

Korjaamon kesäpiha: Kasper + Juhanajuhana & Aurinko

KASPER –

Nykyisin Ruovedellä asuva helsinkiläistaustainen laulaja-lauluntekijä Kasper tekee omintakeista indiepoppia, jota on luonnehdittu unipopiksi. Hän on hiljalleen työstänyt kolmatta pitkäsoittoaan muun muassa tuottaja DJ Polarsoulin kanssa. Kasperin kaksi aiempaa pitkäsoittoa ”Pehmeä aika” (2017) sekä ”Niin pyörii maa” olivat mediassa arvostelumenestyksiä. Uusimmasta tuotannosta julkaistaan ensi syksynä ensimmäinen single.

Korjaamon keikalla nelihenkisessä yhtyeessä soittavat Kasper Kotisaaren ohella Olli Puolakka, Antti Vuorenmaa ja Lassi Ylönen.

JUHANAJUHANA & AURINKO –

Juhanajuhana laulaa elämästä sen peittelemättömässä ja toisaalta kokoonkäpertyneessä muodossa. Syntetisaattori paistaa silmiin kuin aurinko, ja se katsoo suoraan sinua kohti. Valtaisiksi yltyvät kitarat ja kirkkaina hehkuvat taustalaulut valloittavat öisen rakkaudennälkäisen yleisön.

Juhanajuhana & Auringon musiikki kokoaa yhteen Juhanajuhanan kirkkaan ja polveilevan laulunkirjoituksen, sekä häntä inspiroivien tekstittäjien ja runoilijoiden lyriikat.

Yhtyeessä soittavat:

Juhanajuhana: laulu, kitara

Aino Rautakorpi: syntetisaattori, laulu

Meri Wallenius: basso, laulu

Mikael Saastamoinen: rummut

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot