fbpx

Kasmir AMK Dropout 10v. -juhlakeikka, Vepu

Yksi kotimaisen pop-musiikin suuntaa muuttaneita albumeita ”AMK Dropout” täyttää 10 vuotta ja tätä merkkipaalua juhlistetaan Korjaamolla Helsingissä 18.5.2024

La 18.5. Vaunusali
Ovet klo 20.00
Vepu klo 21.00
Kasmir klo 22.00
Liput 27,5 € / ovelta mikäli jäljellä 29 €
Liput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 22. marraskuuta klo 12
K18

Kasmirin debyyttialbumi muistetaan etenkin ”Vadelmavene”, ”Vauvoja” ja ”Iholla” -hiteistä, joista ensimmäinen palkittiin vuoden 2015 Emma-gaalassa Vuoden kappaleena. Samassa gaalassa itse artisti palkittiin Vuoden tulokkaana.

Töölön kulttuurikeidas Korjaamo toimi levyn julkaisukeikan areenana ja sama paikka valikoitui luonnollisesti myös juhlakeikan paikaksi. Albumi tullaan kuulemaan kokonaisuudessaan alusta loppuun livenä Kasmirin ensimmäisellä kiertueella käyttämän yhtyeen esittämänä.

”Uskomatonta, että mun debyyttialbumi AMK Dropoutin julkaisusta tulee ens vuonna kymmenen vuotta! Yhtä paljon kuin albumi ravisteli käsitystä siitä mitä kotimainen popmusiikki voi olla, ravisteli meidän silloinen bändi sitäkin mitä live voi olla. Siks oonki aivan sairaan onnellinen, että saan nousta taas lavalle originaalin AMK Dropout bändin + teknisen henkilökunnan kanssa. Lämpimimmät keikkamuistot – joista monet olivat samalla toteutuneita unelmia – on koettu juuri tämän kokoonpanon kanssa. Tervetuloa nostalgiatripille meidän kanssa”, kommentoi Kasmir.

Vepu on jyväskyläläinen Indie-Pop lupaus, joka yhdistelee musiikissaan eri genrejä laidasta laitaan. Hän sanoittaa, säveltää ja osittain myös tuottaa biisinsä itse yhdessä luottotuottajan Onni Tuomisen kanssa. Vepua on aiemmin kuultu feattaamaassa Pyrythekid:in singlellä ”???”, Rekamin singlellä ”Ilmaisia lounaita” yhdessä Elastisen kanssa, Pesson albumilla ”33” kappaleella ”I<3U (666)”, sekä Aaro630:n singlellä ”Sama mies”.


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot