fbpx

Kanae Nozawa (JPN)

Suomalaisyleisön vuonna 2019 valloittanut erhu-muusikko Kanae Nozawa palaa jälleen Helsinkiin! 

Rakastettava japanilaisartisti esittää monipuolisen kattauksen animesävelmiä, kuten ”Town with an Ocean View” elokuvasta  Kikin lähettipalvelu, ”Legend of the Wind”  elokuvasta Tuulen laakson Nausicaä ja ”A Journey” elokuvasta Maameren Tarinat. Konsertissa kuullaan myös muita japanilaisia kappaleita ja Nozawan omaa alkuperäistuotantoa. Mukana esiintymässä on anime- ja elokuvamusiikistaan (mm. Ghibli-elokuva Maameren tarinat) tunnettu legendaarinen säveltäjä Tamiya Terashima! Erhun eli ”kiinalaisen viulun” ilmeikäs sointi on monille tuttu elokuva- ja videopelimusiikista. Kansainvälisesti valtavaa kiinnostusta nostanut soitin pääsee monipuolisuudessaan oikeuksiinsa Kanae Nozawan esityksessä. Tervetuloa konserttiin kokemaan erhun valloittava sointi kaikessa kirjossaan!

PVM: to 16.11.
Aikataulu: 
Ovet klo 18.30, showtime klo 19.00

Liput: 30,5 €, ovelta 31  €


YLEINEN TAPAHTUMAINFO:

  • Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.
  • Paikan päällä on myynnissä korvatulppia 1 € /kpl.
  • Korjaamon keikat ovat lähtökohtaisesti aina K18, ellei toisin mainita. Tapahtumatilat ovat anniskelualuetta ja niissä palvelee Korjaamon baari.
  • Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, myymme lippuja vielä tapahtuman sisäänkäynnin luona.
  • Korjaamon yleisötilaisuudet Vaunusalissa, Kulmasalissa sekä Vintillä ovat esteettömiä. Vintille pääsee hissillä tilaan toisesta sisäänkäynnistä. Tiloissa ei ole erikseen koroketta pyörätuoleille. Avustajat pääsevät tapahtumiin maksutta sisään. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@korjaamo.fi.
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman tiedot